IzdvojenoZadar

Ante Fuzul o HDZ-ovskim žderačinama na račun Grada Biograda na Moru: Njih ne može ni lockdown zaustaviti

KOMENTAR GRADSKOG VIJEĆNIKA

Nakon što je ZADAR News jučer otkrio aferu na koji način se kupovala janjetina i svinjetina na račun Grada Biograd na Moru, a zapravo za potrebe lokalnog i županijskog HDZ-a, o svemu se brzo očitovao Ante Fuzul, dugogodišnji vijećnik u Gradskom vijeću Grada Biograd na Moru.

OTKRIVAMO: Knez je lani usred lockdowna častio Kalmetu, Longina i HDZ-ovce stotinama kila janjetine i prasetine. Sve je plaćeno novcem građana Biograda na Moru

Žderačina za HDZ-ovce na račun Grada Biograda na Moru

Kao i uvijek, Fuzul je, bez dlake na jeziku progovorio o aferi u kojoj su sudjelovali Ivan Knez, gradonačelnik Biograda na Moru, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta i župan Božidar Longin.

– Prije nekoliko godina u tužbi gradonačelnika potiv Slobodne Dalmacije zbog mog članka o “žderačini u Biogradu” Županijski sud u Slavonskom Brodu zaključio je da su se dilile tuke pred lokalne izbore 2017. te time potvrdio kao istinite navode iz mog priopćenja. Modus operandi lokalnog ogranka HDZ-a pred izbore je poznat. Svaki mjesni odbor biogradskog HDZ-a pred izbore ima svoju večeru, ne može to ni lockdown zaustaviti, tako da me ovo ne iznenađuje – kazao je Fuzul u objavi na svojoj Facebook stranici na kojoj je podijelio originalan članak ZADAR Newsa. 

SDP nema ništa protiv HDZ-ove krađe?

Za podsjetiti je i podatak kako Jure Zubčić, šef Županijskog ogranka SDP-a iz sebi znanih razloga nije htio komentirati aferu. 

Jure Zubčić (SDP) ne želi komentirati janjičarsko – svinjsku aferu Ivana Kneza (HDZ)





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button