IzdvojenoZadar

Branko Katić ne odustaje od obračuna sa ODO Zadar, naziva ih institucionalnima reketarima i pravosudno-kriminalnim krakenom

USTRAJAN ČOVJEK

Branko Katić, donedavni vijećnik u Skupštini Zadarske županije kojeg je Ivan Galović privatni tužio zbog navoda da je bio u seksualnoj vezi sa novinarkom Marinom Vlakić ne odustaje od svog obračuna sa Općinskim državnim odvjetništvom u Zadru čije zaposlenike naziva još i institucionalnim reketarima pravosudno-kriminalnog krakena, piše Megamedia

Vrlo aktivan na svom službenom Facebook profilu, Branko Katić iz pozicije i političara i običnog građanina bez dlake na jeziku proziva određene državne službenike zbog neprofesionalnog rada potkrjepljujući to i materijalnim dokazima. Takav je bio i za govornicom Skupštine Zadarske županije gdje bi u sklopu aktualnog sata vrlo otvoreno progovarao o onome o čemu većina šuti.

U svom posljednjem obraćanju javnosti, Katić proziva šeficu Općinskog državnog odvjetništva u Zadru.

U nastavku prenosimo njegovu objavu. 

Za prijatelje sve, za neprijatelje zakon. Ne volim se ponavljati, ali kako drugačije okarakterizirati ponašanje onih koji su se od delegiranih zaštitnika zakona prometnuli u zaštitnike kriminala?

Naime, prije gotovo dva tjedna sam pisanim putem od Darije Padovan Buškulić, šefice Općinskog državnog odvjetništva u Zadru po treći put zaredom zatražio uvid u spis KR-DO-342/2023 na što imam potpuno zakonsko pravo.

Svjesna da me ne može odbiti, Darija Padovan Buškulić potpuno nezakonito ignorira moj zahtjev. Valjda se nada da ću jednom odustati, no tu se i ona i ostali institucionalni reketari grdno varaju. Upravo mi njihovo ignoriranje, izmišljanje dokaza, skrivanje informacija daje snagu da nastavim u svom naumu da se obračunam sa pravosudno političkim krakenom u Zadru i Zadarskoj županiji.

S njima ću se obračunati sukladno važećim zakonima na koje se javno vole pozivati, a u praksi ih izbjegavati i prilagođavati svojim nakaradnim potrebama.

Još jednom ponavljam: neću odustati!, zaključuje Branko Katić.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button