Danny DeVito se kroz navijače probijao na Stamford Bridge

SLAVNI holivudski glumac Danny DeVito morao se kroz probijati kroz navijače Chelseaja i Napolija nakon što je policija zabranila ulazak u krug Stamford Bridgea autobusu u kojem se nalazio.

DeVito je na uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka bio gost Napolijeva predsjednika Aurelija De Laurentiisa, inače filmskog producenta. No, autobusu u kojem su se nalazili direktori i gosti talijanskog kluba policija nije dozvolila da uđe u krug stadiona.

Društvu nije preostalo ništa drugo nego da krene pješke prema svojim ložama, a to je značilo polusatno probijanje kroz mnoštvo navijača od kojih su mnogi, piše Mirror, ostali u čudu kad su među sobom vidjeli omalenog glumca. U Napoliju ipak nisu radili probleme zbog neugodnog slučaja.

“Chelsea je bio savršeni domaćin i primjer engleskog fair-playa. Predsjednik je bio malo ljutit zbog događaja izvan stadiona, ali za to je bila kriva policija, a ne Chelsea”, poručio je glasnogovornik talijanskog kluba koji je nakon produžetka poražen s 4-1 čime je ostao iz daljnjeg natjecanja.