IzdvojenoZadarZADAR Sport

David Gunjević odbio odobriti akreditaciju ZADAR Newsu, reagirala i ABA Liga

KOMPLEKSAŠ

Notorni direktor Košarkaškog kluba Zadar, David Gunjević odbio je izdati akreditaciju redakciji portala ZADAR News koja je isti zahtjev službeno podnijela 28. rujna 2022. godine. Ovo je prvi put da se ZADAR Newsu, otkako je službeno registriran kao medij pri Agenciji za elektroničke medije odbija zahtjev za izdavanje akreditacije.

Gunjević nam je odbio izdati akreditaciju jer smo kritički pisali o njemu kao direktoru

Podsjetimo, ZADAR News u posljednja dva mjeseca napisao je više kritičkih tekstova o upravljanju Košarkaškim klubom Zadar kojega samo na papiru vodi David Gunjević, dok svim procesima zapravo i u stvarnom vremenu  upravlja Ante Rubeša, predsjednik Nadzornog odbora kluba koji je uhvaćen s kilogramom droge o čemu su se odbili očitovati njegovi koalicijski partneri Daniel Radeta i predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić.

Klubom zapravo upravlja Ante Rubeša, lik koji je pao s kilogramom droge i koji je u Gradsko vijeće ušao na listi SDP-a da bi dobio klub na upravljanje tako što je digao ruku za HDZ-ov proračun

U međuvremenu, osim odbijanja izdavanja službene klupske akreditacije, Gunjević je, koristeći službeni Twitter  račun kluba blokirao glavnog urednika portala ZADAR News kako isti ne bi mogao imati pristup klupskom profilu, kao i informacijama koje se tamo objavljuju.

Osim svega gore navedenoga, ZADAR Newsu, otkako je postao direktor kluba, prestala stizati klupska priopćenja i pozivi na press konferencije.

ABA Liga izrazila žaljenje, rekli su da će obratiti klubu za dodatne informacije

O svemu smo zatražili očitovanje Hrvatskog košarkaškog saveza, ali i ABA Lige koja nam je u dopisu potvrdila kako su zaprimili informaciju koju smo im proslijedili te su izrazili žaljenje zbog ovakvog ponašanja Gunjevića. U dopisu koji je ABA Liga poslala ZADAR Newsu dobili smo informaciju kako će vodstvo lige od Košarkaškog kluba Zadar tražiti očitovanje zbog neizdavanja službene akreditacije ZADAR Newsu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button