IzdvojenoZadar

Dilber opet krši zakon: Postavio je zastave ispred krive zgrade

NEVJEROJATNO

Nakon što je Državni inspektorat proslijedio zadarskoj policiji i Općinskom državnom odvjetništvu prijavu više osoba kako Jurica Dilber, ravnatelj Javne ustanove Zadarski sport krši Zakon o grbu zastavi i himni Republike Hrvatske te zastavi i lenti predsjednika Republike Hrvatske i nakon što je o tome više puta izviještena pročelnica za kulturu i sport u Gradu Zadru, Dina Bušić, Dilberu je naloženo da postavi zastave Europske unije, Republike Hrvatske i Grada Zadra na zgradu sjedišta ustanove kojom upravlja.

Adresa Javne ustanove Zadarski sport je Bruna Bušića 7

Kako je službena adresa Javne ustanove Zadarski sport Bruna Bušića 7, nije jasno iz kojega razloga je Dilber zastavu postavio protuzakonito u dvoršite ulice Bruna Bušića 3, odnosno ispred streljane i pored kuglane na Mocirama.

Zastave moraju biti postavljene na dvoranu Mocire, jedino ona se nalazi na adresi Bruna Bušića 7

Naime, spomenuta adresa na koju je Dilber danas protuzakonito postavio zastave, Bruna Bušića 3, nije službena adresa niti jednog trgovačkog društva ili javne ustanove u vlasništvu Grada Zadra, Zadarske županije ili Republike Hrvatske. Što će Dilber reći svojim nadređenima kada u Grad Zadar, policiju ili Državno odvjetništvo stigne nova prijava o novom nepoštovanju Zakona o grbu zastavi i himni Republike Hrvatske te zastavi i lenti predsjednika Republike Hrvatske, ostaje nam za vidjeti.

Dokumenti Državnog inspektorata potvrđuju kako je Dilber protuzakonito izabran za ravnatelja

A kada je u pitanju Dilber, valja podsjetiti kako je jučer ZADAR News objavio ekskluzivan dokument Državnog inspektorata prema kojemu je Dilber kriv zbog kršenja niza zakona na štetu djelatnika Zadarskog sporta. Isti Državni inspektorat dokazao je i kako je članica Upravnog vijeća Zadarskog sporta, računovođa Ana Buljat na protuzakonit način postala članica Upravnog vijeća jer je djelatnici Zadarskog sporta nikad nisu izabrali da u ime njih bude u Upravnom vijeću. Za podsjetiti je i kako Buljat više od tri godine prima protuzakonitu naknadu, a upravo to Upravno vijeće koje je sastavljeno na protuzakonit način izabralo je Dilbera za ravnatelja Javne ustanove Zadarski sport što bi u prijevodu značilo da je Dilber protuzakonit ravnatelj.

DOKUMENT DRŽAVNOG INSPEKTORATA: Jurica Dilber protuzakonito je izabran za ravnatelja

NASTAVLJA SE…





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button