IzdvojenoZadar

EKSKLUZIVNI INTERVJU – Šeks: “To su fantazije, za to što je Nacional objavio o Kalmeti i Tadiću treba podastrijeti dokaze”

Nakon što je Nacional jučer ekskluzivno objavio da posjeduje dokaz kako je Drago Tadić, jedan od ključnih svjedoka u procesu protiv Božidara Kalmete i Zdravka Livakovića lagao na sudu kako bi zadarski duo bio oslobođen, u popodnevnim satima srijede naletjeli smo na Vladimira Šeksa, jednog od protagonista Nacionalove priče.

Naime, prema onome što je objavio Nacional, upravo su Vladimir Šeks, koji je inače vjenčani kum Božidara Kalmete i sudac Ivan Turudić preko posrednika nagovorili Dragu Tadića da promijeni iskaz u korist Kalmete.

Ispijao gemište u kafiću koji se nalazi u zgradi gdje je boravio sudac Ivan Turudić

Slučajno ili ne, veselog i dobro raspoloženog Šeksa smo sreli kako ispija gemišt na terasi jednog kafića koja se nalazi u zgradi u kojoj je više puta za svog boravka u Zadru boravio i sam Ivan Turudić. U društvu moćnog člana Predsjedništva HDZ-a i jednog od tvorca Ustava Republike Hrvatske, koji za sebe govori kako nije moćan i utjecajan, bio je i jedan od osobnih vozača Božidara Kalmete Damir Kalapač zvan Pupe koji je pobjegao nakon što nas je vidio, a za Šeksovim stolom kasnije se našao i Stipe Knežević, bivši predsjednik Ceha ugostitelja Zadra.

U razgovoru za ZADAR News, Šeks je komentirao jučerašnju naslovnicu Nacionala, kazavši kako s Ivanom Turudićem nije utjecao na Dragu Tadića kako bi ovaj promijenio iskaz u Kalmetinom predmetu.

– Nacional ima vrlo bujnu maštu i fantaziju. Nisam na nikoga utjecao. Ja nisam utjecajan čovjek, ja ne utječem na nikoga – kazao nam je Šeks.

‘Nacional treba objaviti dokaze za svoje tvrdnje’

U drugom dijelu razgovora Šeks govori kako je Nacional objavio informaciju da posjeduje dokaz, no kako dokaza – nema.

– Radi se o novinarskoj patki, za to što je Nacional objavio o Kalmeti i Tadiću treba podastrijeti dokaze – govori Šeks.

Cijeli 13-minutni intervju s Vladimirom Šeksom možete pogledati ispod ovog teksta.





Related Articles

Back to top button