IzdvojenoZadar

FOTO – Pogledajte kako je nesposobna HDZ-ovska vlast usred sezone blokrala rad restorana Karoca gre

SRAMOTA I RUGLO

Ono što se poznatom zadarskom restoranu Karoca gre dogodilo uoči početka nove turističke sezone nešto je nevjerojatno. Iako je riječima teško prepričati na koji način se vlasnicima ovog ugostiteljskog objekta onemogućava normalan rad, pokušat ćemo to učiniti na najpristojniji mogući način.

– Sezona je počela. Da. Građevinskih radova. Gosti mogu doći, da, ali helikopterom. Čak ni pješaci ni Glovo dostava ne može do nas – govore nam ogorčeni vlasnici restorana i ogorčeno dodaju:

– Svi sliježu ramenima, radnici nas napuštaju koje već dugo plaćamo da bi nam bili sigurni za sezonu. Nemamo im što prigovoriti.

Ovi sa bagerima (Franto, Filus) malo, malo pa ne rade. Danas neslužbeno doznajemo da, ako budu gotovi do 1.8., bit će dobro za nas. S radovima su počeli su 19.5. uz obećanje da će sve biti gotovo i asfaltirano najkasnije do 01.7., a da će proći restoran do 15.6.?

Slike će Vam sve reći, govore vlasnici Karoca gre restorana Tamara i Mario Džaja.

I uistinu, baš kao što se i vidi na fotografijama, radovi stoje, apsoolutno ništa se ne pokreće, govore nam i ogorčeni susjedi ulice u kojoj se nalazi restoran.

– Ovo je sramota što su napravili, prvo je izbilo more, pa su ga išli nasipavati, pa je opet izbilo more. Pa onda nikoga nema par dana, pa onda bager nešto malo ispopa, pa zakopa, pa opet otkopa i tako u nedogled. Sramota je HDZ-a i vladajućih u Gradu Zadru što su napravili od ove ulice i na koji način su ugrozili egzistenciju radnika restorana, ali i svih onih koji žele normalno prometovati ovom ulicom. Sramota je da jedan djelatnik dođe, upali bager, iskopa dvije šute i ode doma. I onda danima nema nikoga. Sramota i ruganje. Nadam se iskreno da će obitelj Džaja tužiti Grada Zadar i one koji upravljaju ovim neredom jer im je zasigurno nanesena i materijalna i financijska šteta. I to usred sezone. Sramota, ali ništa neočekivano kada je HDZ u pitanju – govori nam u dahu jedan od susjeda.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button