IzdvojenoZadarZADAR Sport

Frane Brajković: Očekivano, Marina Vlakić i Zadarski list izmislili su moju izjavu

INICIJATOR PROSVJEDA PROTIV RUŠENJA JAZINA

Kao što smo očekivali i najavili, režim putem svojih plaćenih medija ponovno pokušava izmanipulirati javnost neistinama. Stižu izborne godine kad se Zadarski List već tradicionalno transformira u ZloList, a ostali mediji to po principu Poncija Pilata samo kopiraju i operu ruke.

“Novinarka” Marina Vlakic očito ima problem s pamćenjem jer em sto je izmislila moju izjavu koju je nabila na naslovnicu “neki građani rekli su mi da prijavim prosvjed” (ja prosvjed nisam prijavio niti sam to ikad rekao), em je i ovaj put “zaboravila” poslati tekst na traženu autorizaciju što je dužna napraviti ukoliko sugovornik to traži, a usput se (kao i uvijek do sad) svojski potrudila u pokušaju da banalizira cijelu situaciju te samo okupljanje u petak prikaže kao nepotreban skup par nebitnih likova.

Dvorana je planski zapuštena do točke propadanja i to je jasno vidljivo svima. Ako možete dati 2.5 miliona kuna tek stvorenom klubu da igra nogomet po Velebitu, možete naći i novce za urediti zapuštene Jazine te tako jasno i nedvosmisleno dati do znanja da stvarno stojite “iza dvorane”. Što ste do sad čekali s uređenjem ako ne planirate rušenje?

Jučer na zadarski.hr objavljeno izmišljeno priopćenje nepostojeće osobe protiv mene na temu zadarskog turizma, a danas izmišljena izjava na naslovnici Zadarskog Lista. Što je iduće plaćenici, stislo Vas?

Sigurno su Vam roditelji ponosni.

Svjetlo istinske slobode ne mogu podnijeti oni koji život žive skriveni u sjenama vlastite savjesti.

Što se tiče MO-a, ovo su naši prijedlozi i idući koraci na ovu temu. Konkretno ili nikako – koliko god vi izmišljali mi idemo dalje.

Frane Brajković. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button