Gračac: Provalio u ambulantu i otuđio nekoliko tisuća kuna

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirana je teška krađa i krivotvorenje isprava te jedno narušavanje javnog reda i mira. Evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33 i 45-godišnjacima iz Zadra, koje se sumnjiči da su tijekom proteklog vikenda, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru otuđili novčanik u vlasništvu 47-godišnjaka. Oni su nakon krađe, koristeći otuđenu osobnu iskaznicu, sklopili četiri ugovora s mobilnim operaterom i kupili i četiri mobitela.

Protiv njih državnom odvjetniku  podnijeta je kaznena prijava zbog krađe i krivotvorenja isprava.

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz okolice Zadra kojeg se sumnjiči da je, potkraj svibnja, na parkiralištu u ulici Put Murvice u Zadru, iz kombija u vlasništvu 46-godišnjaka otuđio gorivo vrijedno nekoliko tisuća kuna. Njega se sumnjiči i da je u veljači, u Poličniku, iz autobusa otuđio gorivo vrijedno nekoliko tisuća kuna.

Protiv 29-godišnjaka državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađa.

Teška krađa

U noći s ponedjeljka na utorak, u Gračacu, nepoznati je počinitelj provalio u ambulantu opće medicine te otuđio nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.