IzdvojenoZadar

Grdović privukao ‘cijeli Zadar’ u konobu Kamen, grad zjapio prazan

ODLIČNA ATMOSFERA U CRNOM

Legenda zadarske i hrvatske estrade, kantautor s preko 400 vlastitih pjesama, Mladen Grdović napunio je jučer veliki šator konobe Kamen u Crnom i tako oduševio publiku za čiji koncert se tražila karta više.
S druge pak strane, u isto vrijeme na zadarskom Adventu nije bilo gotovo nikoga i grad je zjapio prazan.

Grdović isušio grad, konoba Kamen gorjela od dobre atmosfere

Bezvremenski dalmatinski hitovi očito nisu previše dragi ni direktoru Turističke zajednice Grada Zadra Mariju Paleki koji ni ove, baš kao ni posljednjih godina nije ni pomislio angažirati našeg najboljeg glazbenika.

No, kako s novim ljudima dolaze i novi vjetrovi, vjerujemo kako će novi direktor TZ, nakon što nesposobni Paleka ode, angažirati još više zadarskih izvođača koje Zadrani žele slušat, pa i Grdovića.

HDZ-ovci ignoriraju Grdovića, ali ga publika i dalje obožava

Zbog čega je politika Grada Zadra, gradonačelnika Branka Dukića i ostalih HDZ-ovaca na funkcijama maćehinska prema živim legendama, pa i Grdoviću nije nam poznato. Ali nam je itekako dobro poznato kako publika Grdovića itekako cijeni i voli.

– Nije nam bio problem otići do Crnoga za našeg Culu. Uvijek s Grdovićem, našom živućom legendom. Jučer je cijeli grad Grdović prebacio u Crno jednim potezom. Stvarno je bilo lijepo – kaže nam jedan od Zadrana koji je sinoć u Crnom uživao u Grdovićevim hitovima.

I organizatori koncerta nam kažu kako su zadovoljni odazivom publike koja je više od dva i pol sata uživala u neponovljivoj atmosferi koju, kada su u pitanju domaći glazbenici, publici mogu prirediti samo Grdović i njih još možda nekolicina.

Grdović i dalje drži Višnjika

Što se tiče koncerta na Višnjiku, uz Đorđa Balaševića, Grdović kao domaći glazbenik i dalje drži jedan od rijetkih rekorda po broju posjetitelja, ali i prodanih karata. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button