IzdvojenoZadar

HDZ-ovci tvrde kako se Joso Nekić protivi smjeni ravnatelja Radoša na čijem računu je 1600 eura koji pripadaju Đačkom domu

'TO SU JOSKANOVI LJUDI'

I dok se još uvijek ne zna koji je zaključak Domskog odbora Srednjoškolskog đačkog doma u Zadru na kojemu bi se trebalo raspravljati o ravnatelju Stipici Radošu, izvori portala ZADAR News bliski HDZ-u tvrde kako se pročelnik za odgoj i školstvo i županijski vijećnik HDZ-a Joso Nekić protivi smjeni ravnatelja Radoša s kojim je u dobrim odnosima.

 – Joso neće dopustiti da se Radoša tek tako smijeni, odnosno učinit će sve što je u njegovoj moći da do toga ne dođe. Zna se i kako je Radoš došao na mjesto ravnatelja. Da mu nije bilo Jose Nekića, ravnatelj ne bi postao, to je sigurno – tvrdi visokopozicionirani HDZ-ovac koji je želio ostati anoniman za ZADAR News.

‘Neće ga smijeniti, to su Joskanovi ljudi’

I drugi HDZ-ovac s kojim smo razgovarali u popodnevnim satima četvrtka ponavlja istu priču – radi se o Josinom kadru.

 – Neće smijeniti Radoša, možemo se kladiti u janje, to su Joskanovi ljudi i to se ne miče tek tako – kratko nam je kazao i drugi izvor iz HDZ-a

Do zaključka ovog članka pokušali smo doći i do Jose Nekića da prokomentira cijeli slučaj, međutim, on se nije javljao na naše pozice.

Foto: Mega media





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button