IzdvojenoZadar

Hrvoje Bajlo ponudio Branku Dukiću i Mariju Paleki: “Testirajte se na droge, dokažite da niste konzumirali kokain i poklanjam vam ZADAR News”

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA

Nakon što je najnesposobniji direktor Turističke zajednice Grada Zadra u povijesti Mario Paleka podnio ostavku na svoju funkciju, ZADAR News objavio je jučer članak u kojemu svjedoci tvrde kako su u New Yorku vidjeli zadarskog gradonačelnika Branka Dukića i Marija Paleku kako konzumiraju kokain.

Izvori iz New Yorka tvrde: “Dukić i Paleka konzumirali su kokain u Americi”

Nekoliko sati nakon objave tog članka, glavni urednik portala ZADAR News Hrvoje Bajlo ponudio je jučer oko 22 sata Dukiću i Paleki svoj portal besplatno – ako unutar 24 sata, testiranjem na dlaku kose dokažu da nisu konzumirali kokain. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Ako Branko Dukić i Mario Paleka u naredna 24 sata naprave test na droge i budu negativni, ostvarit će im se želja o kojoj maštaju otkako se bave javnim poslom – poklonit ću im ZADAR News i prestati se baviti novinarstvom. 

Jedan je uvjet: nećete se testirati na krv nego ćete test napraviti na dlaci s glave. Test će se odraditi van Zadra u klinici koju zajednički dogovorimo. 

Dakle, ako nakon takvog testa obojica budete negativni na kokain postali ste vlasnici ZADAR Newsa i s njim radite što hoćete, a ja se istog trena prestajem baviti novinarstvom nakon 16 godina. 

Poštena ponuda? 

Moj kontakt imate”, objavio je Bajlo na svom Facebooku. 

Do zaključka ovog članka objavu na Facebooku pogledalo je preko 70 tisuća ljudi, a ista je skupila stotine lajkova. 

Ipak, poznati zadarski duo nije se javio kako bi potvrdili da nisu konzumenti opojnih droga. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button