IzdvojenoZadar

IMAMO DOKAZ – Zamjenica Općinske državne odvjetnice u Zadru pokušala izmanipulirati svjedoka u predmetu u kojemu se prema lažnoj prijavi istražuje glavnog urednika ZADAR Newsa

“SVE U SVOJE VRIJEME“

Jedna zamjenica Općinske državne odvjetnice u Zadru čije ime zasad nećemo spominjati na ZADAR News, pokušala je obmanuti i lažno prikazati iskaz jedne od osoba koju je ispitivala, a koje su vezane za okolnosti jedne od montiranih istraga koje se vode protiv glavnog urednika, osnivača i vlasnika portala ZADAR News Hrvoje Bajlo.

Podsjetimo, Bajlo je u posljednjih nekoliko mjeseci otkrio niz afera koje su itekako bile od javnog interesa, a koje su onda rezultirale fabriciranim prijavam protiv glavnog urednika ZADAR Newsa bez ikakvog osnova.

Pokušaj manipuliranja i pakiranja

Bajlo je upoznat s pokušajem pakiranja na Državnom odvjetništvu, ali ipak smiruje loptu tvrdeći o spomenutom događaju i pokušaju pakiranja posjeduje materijalni dokaz.

– Postoji sve arhivirano i spremljeno negdje. Na više lokacija, kod više ljudi, enkriptirano AES-256 tehnologijom kako netko, ukoliko bi i došao do spomenutih dokaza, istima bez mene ne bi mogao niti će im moći pristupiti. Dakle, netko tko se s pozicije moći igra s tuđim sudbinama i pakira ili pokušava pakirati, mora znati da o takvoj prljavoj raboti uvijek postoje materijalni dokazi koji su neoborivi, jasni i egzaktni. Zasad ću stati na tome.

Hrvoje Bajlo: Imam dokaze o pokušaju pakiranja, sve u svoje vrijeme

Dodatno smo Bajla pitali što misli napraviti sa spomenutom dokumentacijom, na što nam je odgovorio uzrečicom “sve u svoje vrijeme”.

– Polako, sve u svoje vrijeme – za kraj će Bajlo.

Naknadno je Bajlo o svemu napisao i status na svome Facebooku kojega prenosimo u cijelosti.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button