IMAMO VIDEO – Enio nije govorio istinu, glasao je protiv SDP-ovog amandmana za higijenske potrepštine, Radeta mu odgovorio jednom rečenicom

EKSKLUZIVNO

Nakon što je Enio Meštrović danas javno kazao kako je njegova Nezavisna lista glasala za amandman SDP-a kojim bi se s 200 tisuća kuna kupile higijenske potrepštiname, ZADAR News provjerio je istinitost Meštrovićevih tvrdnja.

Četiri vijećnika Nezavisne liste Enio Meštrović bili su protiv, a tri žene za

Prema videu kojega posjedujemo i kojega objavljujemo ispod ovog teksta, razvidno je kako su žene sa liste Enija Meštrovića: Drita Dunatov, Anadia Kožul i Adela Frank glasale za SDP-ov amandman, dok su, tako ispada, muškarci Enio Meštrović, Željko Krizman, Vito Dovranić i Rino Rados glasali protiv amandmana, dakle, suprotno izjavi Enija Meštrovića koju je danas dao za medije.

Ne zna se tko pije, a tko plaća. Pročelnik Mijolović tvrdio je da je amandman izglasan

Da stvar bude gora, pročelnik za financije Ivan Mijolović također je javno rekao kako je amandman izglasan, a kao što vidimo na videu – nije.

‘Ričard nije siguran za što je glasao, Ali Enio je’

U razgovoru za ZADAR News predsjednik kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Daniel Radeta kazao je sarkastično kako Ričard nije siguran za što je glasao, ali Enio je

– Ričard nije siguran je li glasao za uloške ili nije, ali je Enio siguran da nije glasao za građanski odgoj – kazao je Radeta.

Mora se izglasati novi zaključak ili je proračun opet nelegalan

Doznajemo i kako će se upravo zbog ovog videa kojega smo objavili morati donijeti novi zaključak, kao i onaj jučer. Kada Grad Zadar misli donijeti novi zaključak kako bi cijeli proces oko izglasavanja proračuna konačno bio završen, vidjet doznat ćemo uskoro.