ZadarZadne-Izdvojeno

Irena Dragić: Dosta je HDZ-ove političke korupcije, vrijeme je da se raspišu novi izbori

imageVrijeme je da se u Zadru raspišu novi izbori za Gradsko vijeće i gradonačelnika. Zadrani ne smiju biti taoci određenih političkih i svakakvih drugih klika. To je, naprosto, nedopustivo, kazala je potpredsjednica GO SDP i vijećnica Irena Dragić na pressici koju je u prostorijama SDP-a održala ova stranka sa svojim koalicijskim partnerima.

Dragić je dodala i kako Odbori uoči sjednica Gradskog vijeća uglavnom budu bez kvoruma, što također upućuje na nepravilnosti i nesposobnost gradske uprave.

Na novinarski upit da prokomentira izjavu zamjenika gradonačelnika, Zvonimira Vrančića, kako će se raspisati novi izbori ukoliko se s početkom u 14 sati ne okupi dovoljan kvorum, Omerka Šarić kazala je kako podržava taj njegov prijedlog.

– Vrijeme je da se u Zadru održe novi izbori, podržavam gospodina Vrančića u toj ideji – kazala je.

Na pressici je bilo i riječi o zapošljavanju sinova djelatnika u Javnoj vatrogasnoj postrojbi o čijem pravnom reustroju, što je ujedno i jedna od točaka dnevnog reda Gradskog vijeća koje bi s radom, nakon prvotnog rušenja kvoruma od strane oporbe, trebalo započeti s radom u 14 sati.





Related Articles

Back to top button