112

Iznervirani stanar čupao metalne stupiće jer njega nitko nije pitao smiju li ih staviti!

Prava drama odvijala se jučer oko 22 sata u Pakoštanima, i to zbog najobičnijih metalnih stupića postavljenih ispred obiteljske kuće. Kuća je velika i stanara je više, pa su odlučili postaviti metalne stupiće kako bi zaštitili okućnicu od najezde parkiranja uz sami zid. 

Stanari su dogovorno postavili svega četiri stupića, no navečer je kući došao 47-godišnji stanar, šokiran što su njegovi sustanari postavili četiri stupića a da o tome njega nitko ništa nije pitao.

Obuzela ga je tolika srdžba da je trenutačno, iako s teškom mukom, čupao jedan po jedan stupić. Za to vrijeme je vikao, psovao i ljutio se, a unatoč molbama stanara da to ne čini 47-godišnjak je uspio izguliti i pobacati sva četiri metalna stupića.

Kad je sa njim pokušao razgovarati jedan od stanara, 69-godišnjak, zamalo je loše prošao jer ga je iznervirani 47-godišnjak odmah napao.

U strahu da situacija ne eskalira, pozvana je policija. Nervoza je za vrijeme policijske obrade 47-godišnjaku splasnula, a iz policije je izašao s optužnim prijedlogom sa kojim će na sud.





Related Articles

Back to top button