IzdvojenoZadar

Izvor iz Državnog inspektorata: U radu Jurice Dilbera utvrđen je niz nepravilnosti

IZVOR IZ DRŽAVNOG INSPEKTORATA

Nakon što je ZADAR News otkrio sramotnu aferu ravnatelja Javne ustanove Zadarski sport, Jurice Dilbera koji je šestorici djelatnika bez obrazloželnja skinuo 10 posto od plaće i dao im opomene pred otkaz, u ustanovu koja je u stopostotnom vlasništvu Grada Zadra upao je Državni inspektorat. 

Dukić Dilberu zbog nemara skinuo 20% od plaće

Dilber više puta kontaktirao Ivu Dunatov?

Izvori ZADAR Newsa iz Državnog inspektorata rekli su nam kako je već sada, iako slučaj još uvijek nije završen, i više nego jasno kako je Jurica Dilber radio protuzakonito i kako svojim djelatnicima nije smio skinuti 10 posto od plaće. Od drugog izvora dozni smo i kako je Jurica Dilber u više navrata i preko više različitih ljudi kontaktirao šeficu zadarskog Državnog inspektorata i svoju strsnačku kolegicu, Ivu Dunatov. 

Jurica Dilber invalidima i ratnim veteranima protuzakonito skinuo 10% od plaće, očekuje se reakcija gradonačelnika Branka Dukića

Dilbera je već kaznio Branko Dukić. Djelatnici gube strpljenje

Podsjetimo, Dilbera je prije dvije godine zbog nemara već kaznio gradonačelnik Branko Dukić. Ujedno, djelatnici koji su dobili opomene pred otkaz i kojima je nepravesno skinuto 10 posto od plaće u posljednje vrijeme sve manje imaju tolerancije prema ovakvom Dilberovom ponašanju, o čemu je izviješten i sam gradonačelnik, ali i resorna pročelnica Dina Bušić.

Kako će sada reagirati gradonačelnik, ostaje nam za vidjeti. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button