IzdvojenoZadar

Je li ovo Kerov konačni kraj? Državno odvjetništvo odbacilo je njegove prijave protiv profesorice Škare i profesora Vulina

U LAŽI SU KRATKE NOGE

Dokazano nesposobni vršitelj dužnosti ravnatelja Srednje škole Biograd na Moru, Ivica Kero doživio je još jedan težak i sramotan poraz ovih dana. I to od institucija pravne države. Naime, kako doznaje ZADAR News, Kero je izgubio tužbu protiv profesorice Zrinke Škare kojoj je, baš kao i pedagoginji Anđeli Vulin uručio nezakonite otkaze jedino i isključivo zato što su ga prijavile zbog dokazanog manipuliranja s humanitarnom akcijom u kojoj dijete oboljelo od raka na mozgu i članovi njegove obitelji nisu dobili prikupljeni novac zbog Kerovog nesavjesnog ponašanja i nemara.

Kao što to obično biva, Kero je u slučaju protiv progonjenih profesorica zlouporabio pravni institut te je novcima škole podigao tužbe protiv profesorice Škare, profesora Jakova Vulina. Iako je podnio prijavu protiv prosvjetne inspektorice Sandre Todorić iz Splita, neodlučni Kero je istu povukao.

Upitno inteligentni, ali vrlo pokvareni Kero

Na svoje upitno inteligentne, a sad i pravomoćno dokazano lažne i privatne obračune, Kero je potrošio 9 tisuća školskih kuna. Zanimljiv je i podatak kako je na ispitivanje u policiju Kero pozvao svog odvjetnika Borisa Radmana. I za taj odlazak na policijsko ispitivanje Kero je zlouporabio svoj položaj te je školskim novcem isplatio Radmana. Odlazak Kera i Radmana na ispitivanje u policiju temeljem lažne prijave koju je sam osmislio Kero školu je koštao 3 tisuće kuna.

Kako je pravda spora i dostižna, krajem travnja, kako doznaje ZADAR News, istina o kojoj pričaju profesorice još jednom je potvrđena i dokazana. Državno odvjetništvo u cijelosti je odbacilo sve Kerove prijave protiv Jakova Vulina i Zrinke Škare. 

Školski odbor dozvolio je Keru da troši školski novac na sada i službeno dokazano lažne prijave

Nevjerojatan je i podatak kako je Školski odbor, sačinjen mahom od lokalnih HDZ-ovaca na sjednici održanoj 17.12.2020. donio odluku kako se ravnatelju Keru daju ovlasti da koristi odvjetničke usluge na teret školskog proračuna kako bi se, kao što je sada i pravomoćno dokazano odbačajem kaznenih prijava, lažima i manipulacijama obračunao s onima koji su ukazali i dokazali kako je Kero nesposoban ravnatelj. Članovi Školskog odbora Srednje škole Biograd na Moru su: Nino Majica, Inka Batur, Šime Šimičević, Zrinka Božin Zrilić, Drina Bešenić, Nikola Mikulić i Marta Birkić.

Roditelji učenika Srednje škole Biograd na Moru ne žele Kera za ravnatelja u novom mandatu

Zlokobni Kero, podsjećamo, profesoricu Škaru prijavio je zbog zlouporabe položaja i ovlasti, dok su Sandra Todorić i Jakov Vulin bili prijavljeni zbog lažnog prijavljivanja, a Vulin je dobio i dodatnu prijavu zbog zlouporabe položaja i ovlasti.

Za istaknuti je i podatak kako je Kero temeljem odluke Školskog odbora sredinom svibnja pobijedio svog protukandidata Lea Zoricu, međutim, Roditeljsko vijeće nije dalo svoju podršku Keru, već Zorici čime su roditelji jasno dali do znanja Keru kako ga ne žele još četiri godine gledati na funkciji ravnatelja.

Ivan Knez nagovarao načelnike da daju podršku “razvitku škole”, danas se kaju i govore da su bili izmanipulirani

Također, bitan je podatak i kako Keru još uvijek nije potvrđen novi mandat od strane resornog ministarstva. Njemu su inicijalnu potporu u cijelom kaosu koji je kreirao javno dali Ivan Knez, gradonačelnik Biograda na Moru, župan Božidar Longin i resorni pročelnik Ivan Šimunić. Načelnici Tkona, Pakoštana i Svetog Filipa i Jakova javno su se ogradili od svog potpisa podrške Keru kazavši kako ih je u cijelu priču o navodnoj potpori “razvitka škole” nagovorio Ivan Knez. Kazali su i kako nisu znali što točno potpisuju, odnosno, mislili su da potpisuju dokument kojim se trebala dati podrška napretku i razvitku škole. 

Ivan Knez zbog obiteljskih veza štiti Ivicu Kera, zlobnog ravnatelja o čijoj sudbini ovih dana odlučuje Radovan Fuchs

Ministar Radovan Fuchs odlučuje hoće li prevarant i lažov Kero dobiti još jedan četverogodišnji mandat

A hoće li Keru, unatoč brojnim aferama kojima je osramotio Biograd i obrazovanje u cijelosti ministar Radovan Fuchs dozvoliti da i naredne četiri godine sramoti i uništava Srednju školu Biograd na Moru, ostaje nam za vidjeti.

Bivši načelnik Tkona: Nisam znao što potpisujem. Ako sud vrati profesorice na posao, Kero više ne može biti ravnatelj





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button