Kalmeta demantira da je bačen s bine: To nije istina, radi se o lažima i podmetanjima!

Nakon što je portal Udarno.com objavio članak pod naslovom “Kalmetu bacili s bine”, citiraviši pritom, kako navode, jednog pripadnika osiguranja generala Gotovine, prozvani predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik, Božidar Kalmeta odlučio je demantirati da se takvo što zapravo dogodilo.

“Prvo se Milijan Brkić ugurao u Zagrebu pa smo ga otjerali, a u Pakoštane se penjao Božidar Kalmeta na binu. Doista, usprkos velikodušnosti Gotovine, ne znamo imaju li ti ljudi opanak ili obraz. Doći će na red. Da sam ne mjestu Gotovine zalupio bi im vrata. Najbolje godine je proveo u zatvoru zbog njih.” – rekao je navodno novinarima portala Udarno.com neimenovani pripadnik osiguranja generala.

Evo i demantija Božidara Kalmete:

– To nije istina, radi se o lažima i podmetanja. Osobno sam bio na dočeku generala Gotovine u Pakoštanima, ali se nisam penjao na binu, niti sam  htio takvo što napraviti. Nije istina da me je netko bacio s bine, to su izmišljotine i gluposti, a sve mogu potvrditi i načelnik općine Pakoštane, Milivoj Kurtov, kao i gradonačelnik Zadra Zvonimir Vrančić i predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega koji su bili sa mnom na dočeku – kazao je Kalmeta za ZDNews.hr.