IzdvojenoZadar

Kalmeta panično koalicijskim partnerima: “U drugom krugu Dukić gubi od Vučetića, moramo dobro potegnuti”

Uoči još jednog u nizu predizbornih skupova HDZ-ove koalicije, predsjednik ŽO HDZ-a i 27. na listi za Gradsko vijeće, Božidar Kalmeta kazao je jučer među stranačkim kolegama i koalicijskim partnerima kako se treba maksimalno mobilizirati i “dobro potegnuti”.

Svoju zabrinutost Kalmeta je opravdavao novom anketom prema kojoj u drugom krugu Marko Vučetić pobjeđuje Branka Dukića s više od pet posto razlike.

– Ne znam tko je radio anketu, ali Kalmeta nam je pokazivao nekakve snopove papira koje je izvadio iz plave fascikle. Pred otprilike šest ili sedam ljudi rekao je kako se mora “dobro potegnuti” jer prema novoj anketi Branko Dukić u drugom krugu gubi od Marka Vučetića sa šest do sedam posto razlike – kazao je izvor iz HDZ-ove koalicije za ZADAR News.

MOST-ovi i glasači Enija Meštrovića u drugom krugu glasali bi za Marka Vučetića

Drugi izvor iz iste koalicije s kojim smo pričali, objasnio je kako prema novoj anketi veliki broj birača MOST-a i Enija Meštrovića misli glasati za Marka Vučetića u drugom krugu.

– Mi ćemo ionako dobiti sve svoje glasove u prvom krugu, ali, nažalost, kada je u pitanju izbor za gradonačelnika, nedovoljno da pobijedimo u prvom krugu. Koalicija Srcem za Zadar, prema prvoj i drugoj anketi može i ima pravo računati na glasove MOST-a i Enija Meštrovića i tu je naš problem – kazao nam je drugi izvor za ZADAR News.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button