KK Zadar poziva na otvoreni trening u četvrtak u 18 sati

Košarkaška ABA liga stigla je do zadnjeg kola, a košarkaši Zadra, zahvaljujući svojim ovosezonskim rezultatima, došli su do zida. U ovom slučaju zid se zove KK Split, i ukoliko ga Zadrani u nedjelju ne preskoče dogodine će se u Gradu košarke ponovo gledati A1 liga.

Nazor i njegova momčad u nedilju imaju 40 minuta u koje će stati cijela sezona, a za pobjedu u izlučnoj utakmici za ostanak u ligi prijeko će im potrebna biti pomoć navijača. S ciljem postizanja kohezije s navijačima, baš kao i uoči prošle domaće utakmice protiv Radničkog, košarkaši su odlučili otvoriti vrata treninga, i tako pokušati već na treningu tri dana uoči utakmice dobiti prijeko potrebnu dozu podrške kako bi u nedjelju ponovo “bili pravi” i ostvarili pobjedu.

Dakle, svi oni kojima je do kluba stalo i u ovim teškim trenutcima, svoju će podršku moći iskazati već u četvrtak, 21.03.2013. od 18 h u dvorani Krešimira Ćosića (bit će otvoren ulaz D i Press Vip tribina).

Također, iz kluba obaviještavaju kako će se prodaja ulaznica na blagajni SC Višnjik za utakmicu Zadar – Split odvijati u:

  • subotu, 23.03.2013. od 09,00 – 17,00 sati, i
  • nedjelju, 24.03.2013. od 09,00 do početka utakmice u 17 sati