IzdvojenoZadar

Kokošarenje: Longin nije htio platiti vez na Istu pa se pravdao da nije imao novac

JAHTA SIKA

Jahta “Menorquin 120 Yacht” koju je županu Božidaru Longinu otkrio ZADAR News, a koju je sam župan sakrio na sina Matiju Longina i koja je plaćena i renovirana sumnjivim novcem i ovih dana je izazivala pozornost širem zadarskog arhipelaga. 

Ovo je Longinova tajna višemilijunska jahta s kojom pokušava impresionirati Zvonimira Frku Petešića kako bi iznudio treći mandat za župana

Longin naredio storniranje računa

Tako župan Longin, kako navodi županijski vijećnik Marko Pupić Bakrać nije htio platiti vez na Istu (u iznosu od 50 eura) pa je račun storniran jer je tako Longin naredio. 

Županovo objašnjenje koje je dao jednom zadarakom mediju, a koje je otužno i jadno, prenosimo u cijelosti.

Kokošarenje na²

“Riječ je o običnom nesporazumu i još jednom neuspješnom spinu “poštenjačine” Marka Pupića Bakrača. Naime, prilikom naplate veza uz sebe nisam imao dovoljno novca jer je novčanik bio kod supruge koja je već otišla iz broda pa sam djelatnika ŽLU-a zamolio da račun platim kasnije, ali nisam znao da će ga on stornirati.

Naravno da ne namjeravam ostati dužan Županijskoj lučkoj upravi i da ću platiti taj račun. Brod Sika je u vlasništvu mojeg sina, što je uostalom i javno dostupan podatak. Na Ist sam došao sa suprugom i kćeri na poziv prijatelja Davora Segarića i njegove supruge Maje. Večerali smo u tamošnjem restoranu i ja sam platio račun”, kazao je Longin. 

Inače, članak se inicialno pojavio na nekim zadarskim portalima, ali je u međuvremenu uklonjen. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button