Krađe, razbojništva, provale…

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su razbojništvo, teška krađa i šest krađa te tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

 

Razbojništvo

            Noćas, nekoliko minuta iza ponoći, u Ulici Franka Lisice u Zadru, 33-godišnjak s benkovačkog područja došao je na benzinsku pumpu te prijeteći puškom 44 i 58-godišnjim zaposlenicima otuđio nekoliko tisuća kuna. Prilikom izlaska s pumpe zaustavili su ga, razoružali i uhitili policijski službenici II Policijske postaje Zadar.

Muškarac je priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

 

Teška krađa– hvatanje na djelu

 

Policijski službenici Policijske postaje Gračac provode kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom s područja Gračaca kojeg su noćas oko 3 sata policijski službenici zatekli u blizini provaljenog poštanskog ureda u Gračacu.

Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

 

            Krađa

U noći s ponedjeljka na utorak u Ulici Veliki Milini u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 35-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

Jučer oko 15 sati, u trgovačkom centru u Ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati je počinitelj iz izloga prodavaonice otuđio dvoje sunčanih naočala Police u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Tijekom proteklog vikenda u Ninu, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 62-godišnjakinje otuđio novčanik s nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.