IzdvojenoZADAR Sport

Leko: Važnije je osvojiti Superkup protiv Dinama nego ga pobijediti u prvenstvu

TRENER HAJDUKA OTVORIO DUŠU

Trener nogometaša Hajduka Ivan Leko izjavio je kako je za Hajduk važnija pobjeda protiv Dinama u subotnjem Superkupu nego u prvenstvu jer  Superkup je trofej.

“Jako smo motivirani za utakmicu Superkupa protiv Dinama jer ona donosi trofej i nastojat ćemo odigrati što bolje i pokušati pobijediti,” rekao je Leko na konferenciji za novinare.

Izrazio je žaljenje što u Superkupu protiv Dinama neće moći igrati Marko Livaja zbog kazne neigranja jedne utakmice koju je dobio zbog neprimjerenog ponašanja tijekom proslave osvajanja Kupa protiv Šibenika.

“Ili su ga trebali kazniti s deset utakmica ili ga pustiti da igra,” poručio je Leko.

Leko je dodao kako je Livaja “karakter i ekstra kvaliteta”, ali je subotnja utakmica i šansa da Hajduk pokaže koliko može bez svog najboljeg igrača.

Na upit može li Hajduk biti prvak, Leko je odgovorio:

“Poznate su mi te ljetne priče, koje se spominju u srpnju i kolovozu. Ovaj put bih se ostavio priča”.

Torcida je pozvala navijače da uvedu Hajduk uraganski u početak nove sezone te Dinamo nazvala “najomraženijim rivalom.”

“I zato, svi pripadnici Torcide i ostali navijači Hajduka koji idu na utakmicu – uvedimo Hajduk uraganski u početak sezone, srušimo najveće zlo i donesimo kući trofej koji će biti podstrek i snažan impuls u gaženju svega ispred sebe u sezoni koja je pred nama! Neka najveće ruglo od stadiona i simbol kriminala izgori u našem navijačkom ludilu!”, objavila je Torcida na svojoj internetskoj stranici.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button