ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Luka Modrić konačno trenirao

Luka Modrić
Luka Modrić

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u četvrtak je konačno trenirao sa suigračima Real Madrida nakon tromjesečne stanke zbog ozljede hvatišta mišića lijeve nadkoljenice.

“Modrićev povratak trenizima najveća je vijest danas u Realu, dan nakon pobjede nad Schalkeom. Modrić je trenirao s ostatkom ekipe na minijaturnom igralištu, a potom je samostalno vježbao”, objavljeno je na web-stranici Reala.

Modrić se ozlijedio na kvalifikacijskoj utakmici EURA Italija – Hrvatska u Milanu 16. studenoga, a oporavak je trajao duže od predviđenoga, iako se Modrić nije odlučio na operaciju, veće je ozljeda tretirana konzervativnim metodama. Španjolski tisak pozdravio je Modrićevo ozdravljenje, a svi ističu da je hrvatski nogometaš itekako nedostajao veznoj liniji Reala u proteklih 90 dana.

Zasad je još neizvjesno hoće li Modrić igrati u nedjelju, kada Real u Primeri gostuje kod Elchea. Na polovici prvenstva Real vodi s bodom više od Barcelone, a “Kraljevski klub” je desetkovan ozljedama, pa su izvan terena Sergio Ramos, Sami Khedira, James Rodriguez i Fabio Coentrao.





Related Articles

Back to top button