IzdvojenoVijestiZadar

Margetić: Nikola Biloglav ključan je čovjek Kalmetine mafije u Ministarstvu financija

OFF DOMAGOJA MARGETIĆA

U svom istraživačkom radu, novinar Domagoj Margetić ovaj puta obradio je slučaj, kako kaže, ključnog čovjeka Božidara Kalmete u Ministarstvu financija, izvjesnog Nikole Biloglava. U svom istraživačkom videu Margetić objašnjava kako Kalmetina zadarska struktura unutar HDZ-a kontrolira cjelokupni porezni sustav Ministarstva financija preko svojih ključnih ljudi.

‘Biloglav je Kalmetin ključan čovjek u Ministarstvu financija’

Margetić u video prilogu kojega je objavio na svom YouTube kanalu OFF objašnjava kako Kalmeta preko Nikole Biloglava koji je ključna osoba u drugostupanjskom tijelu pri Ministarstvu financija u kojemu se odlučuje o upravnim poreznim postupcima u drugom stupnju kontrolira tijek svih bitnih odluka.

‘Kalmetin mafijaški klan danas je jači nego u vrijeme Ive Sanadera’

Dodatno, Margetić pojašnjava kako je upravo Biloglav ključna osoba Kalmetinog klana kojega je upravo uskočki optuženik postavio na tako strateški bitnu poziciju u Ministarstvu financija kako bi mogao kontrolirati apsolutno sve drugostupanjske procese u cijeloj Hrvatskoj, uključujući sve općine i gradove u državi.

‘Kalmeta preko Biloglava kontrolira sve drugostupanjske procese u državi’

Za kraj, Margetić objašnjava kolika je zapravo moć Božidara Kalmete da na takav, kako Margetić navodi, kriminalni i mafijaški način kontrolira sve ono što je Kalmetinom klanu bitno. Za kraj, Margetić naglašava kako je Kalmetina moć danas možda i jača nego za vrijeme vladavine Ive Sanadera.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button