IzdvojenoZadar

‘Mario Vuksan je notorni pijanac. Lani sam ga podizao s poda dok je povraćao po parkingu restorana Niko’

PLAĆENIK TURISTIČKE ZAJEDNICE

Plaćenik Turističke zajednice Grada Zadra, blizak prijatelj HDZ-ovaca Božidara Kalmete, Branka Dukića i likova poput Marija Paleke i notorni zadarski pijanac, Mario Vuksan, napisao je za Slobodnu Dalmaciju tekst u kojemu na najgori mogući način vrijeđa ljude koji su se usudili kokainsko putovanje zadarske delegacije u New York.

Jedan od prozvanih je i glavni urednik ZADAR Newsa Hrvoje Bajlo koji je već najavio tužbu protiv Vuksana i Slobodne Dalmacije.

Vuksanu i Slobodnoj Dalmaciji ide tužba

Među Vuksanovim metama tako su se, po nečijoj narudžbi, a zna se i čijoj, uz Hrvoja Bajla, samo zato što su iznijeli svoj stav, našli i Marko Vučetić, Jure Zubčić, Marko Pupić Bakrač, Marjana Botić i drugi.

Uslijedio je nakon toga odgovor Hrvoja Bajla na Facebooku koji bilježi više od 100 lajkova za vrlo kratko vrijeme, a u komentarima podrške Bajlu može se iščitati, baš kao što je Bajlo i napisao u svojoj objavi, kako Vuksan ima težih problema s alkoholom i kako je i više nego očito da svoje naručene objave piše u stanju sužene svijesti.

Kako bi opravdao drugove iz HDZ-a, Vuksan napao i Marka Vučetića, Juru Zubčića, Marjanu Botić, Marka Pupića Bakrača i druge

“Ovo na slici je notorni Mario Vuksan. Kada sam lani čekao svog rođaka na parkingu restorana Niko, sam u autu, pored mene je nekako doteturao lik sa fotografije – Mario Vuksan.

Znajući da je novinar, a znajući i od ranije za neke stvari, skužio sam ga na prvu. Dovukao se nekako, s noge na nogu, ukrivo, baš do mog auta i ispred mene je ispovraćao gotovo cijelu svoju utrobu, da budem vrlo, vrlo blag.

Izašao sam iz auta i primio ga ispod pazuha da ga podignem jer je klečao na koljenima dok je iz njega izlazilo sve i svašta. Mučna scena, ali, eto, moje ljudski je bilo da mu probam pomoći.

Za njim je kroz minutu, dvije došao jedan gospodin mojih godina i pomogao mi da ga, nakon što je još jednom kleknuo i nastavio povraćati, podignem s poda. U tome smo uspjeli.

Pitao sam mladića kojega sam tada vidio prvi put u životu “što mu je”, na što mi je odgovorio ovim riječima “pijana budala, dan noć je pijan”.

Kada su krenuli nazad u restoran, gospodin Vuksan još jednom je nasred parkinga izbacio djelić sebe. Stvarno je bilo sve skupa ružno za vidjeti. Ubrzo je došao i moj rođak pa smo krenuli dalje.

Putem sam ga pitao “što je Vuksanu kad ovoliko povraća”, na što mi je odgovorio “tako je to već 40 godina. Notorni pijanac, što da ti kažem”. Nakon toga nisam više čuo o gospodinu Vuksanu dok danas nije u Slobodnoj Dalmaciji izašao njegov članak u kojemu me osobno napada, vrijeđa i kleveće.

Gospodin Vuksan jedina je osoba na planetu Zemlja koja je stala u obranu notornom Mariju Paleki ili je bilo još nekih koji su se stavili na stranu ove ekipe?

Dragi gospodine Vuksan, kada je moja malenkost u pitanju, zaradili ste tužbu jer ste me nazvali “medijskim smetlarom i reketarom”.

Ono što o Vama mislim, neću danas i ovdje napisati jer to ne bi bio moj nivo. Možda u jednom drugom tekstu, ali bit će i za to prilike. Samo pomalo 😀

Ono što ste napisali vam nikako ne može biti na čast. Možete se sramiti zbog teksta kojega ste napisali. Sve što ste o meni napisali morat ćete dokazati na sudu. Dakle, ovo vam je 1/1 – bit ćete tuženi vi osobno i Slobodna Dalmacija.

Nego, naš Laki je malo nervozan 😄 Mora da je gospodin Vuksan bio jako, jako dobro motiviran da javno napadne sve one koji su se usudili javno kritizirati provod ekipe koja je i u New Yorku osramotila Zadar.

Sudska tužba zbog uvrede i klevete Vam ide, gospodine Vuksan. I Vama i redakciji koja Vam je dopustila da objavite takav tekst.

Vidimo se na sudu”, napisao je Hrvoje Bajlo na svom Facebooku.

Vuksan povraćao po parkingu restorana Niko, Bajlo ga dvaput dizao s poda

Nedugo zatim Hrvoje je objavio i video u kojemu opisuje kako je lani pijanog Vuksana koji se ispovraćao na parking restoranana Niko, u dva navrata podizao s poda.

Foto: Mario Vuksan / Ilustracija alkoholičara koji sjedi na cesti





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button