IzdvojenoZadar

Marjana Botić pobijedila Boru Mršića – sud je oslobodio krivnje za klevetu

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Bivši šef zadarske krim policije Bore Mršić podnio je privatnu tužbu protiv gradske vijećnice Akcije mladih Marjanu Botić zbog klevete.

– Mršić je u mojem priopćenju od 1. rujna 2021. kojim sam povlačeći paralelu između potpuno nepotrebnog utamničenja g. Maria Živkovića i tada u svim medijima aktualnog slučaja Mršića, koji je svojim skrivljenim postupcima tih dana ozbiljno ugrožavao sigurnost građana, te zbog toga svojim skandaloznim ponašanjem sramotio uniformu puno više zavrijedio tretman koji je dobio g. Živković – našao elemente klevete?!? Premda je očito kako je u slučaju Mršić bilo policajaca koji su svoj posao pokušali raditi dobro i nisu zaslužili da se osoba koja ga evidentno nije dobro obavljala, naslađuje nastavkom lošeg rada cjelokupnog sustava, između ostalog podižući 30. studenog 2021. protiv mene privatnu tužbu. Praktično puna tri mjeseca od objave, kad sam to već privremeno makla iz fokusa jer je g. Živković nedugo nakon moje intervencije pušten iz gotovo dvomjesečnog pritvora, izjavila je Marjana Botić nakon podnošenja tužbe. 

Na Općinskom sudu u Zadru danas je oslobođena krivnje da je klevetala Boru Mršića. U razgovoru za ZADAR News Botić je izjavila da je zadovoljna presudom. 

Marjana Botić zadovoljna presudom

– Nikoga nisam klevetala i drago mi je da je sud presudio u korist pravde i istine. Strašno je da vas netko može tužiti za klevetu koju niste počinili – rekla nam je Botić. 

Do zaključka ovog članka do izjave Bore Mršića nismo uspjeli doći. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button