112IzdvojenoZadar

Marko Pupić Bakrač: “Longin je kukavica, jedva čekam da se sretnemo oči u oči”

U ponedjeljak 22.02.2021 godine u 10 sati održati će sjednica Županijske skupštine, ponovno elektronskim putem, po drugi put za redom. U puno lošijim epidemiološkim uvjetima uz poštivanje epidemioloških mjera sjednica održavala live, sjednice radnih tijela u pripremi ove sjednice se također održavaju uživo, Županija radi normalno koliko sam primijetio tamo čak niti ne nose maske na radnim mjestima.

Samo nama se onemogućuje normalan rad. Što je razlog tome? Strah od zarazne bolesti? Prije bih rekao strah od suočenja. Nakon što mi je 6 policajaca upalo u dom u 6 sati ujutro po Longinovoj lažnoj prijavi za prijetnju čekam naše suočenje ko zapeta puška. A on karakter kakav jest sa intelektualnim kapacitetima kakve posjeduje to izbjegava evo već po drugi put za redom.

Cijela skupština je talac njegovih strahova. Svoje sukobe sa mnom pokušava riješiti preko leđa drugih, policije, ODOa, suda , nadređene mi ministrice poljoprivrede… Zove sve odreda ko plačljivo dijete  žali se na mene i traži da me se neutralizira. 

Do kraja mandata ovog saziva Županijske skupštine po svoj prilici imati ćemo još jednu sjednicu budući su izbori u svibnju. Vjerojatno će Longin, kukavelj kakav već jest izbjeći i tu priliku da se sučelimo, pogledamo oči u oči. To bi bilo veliko razočarenje za mene. Stoga bi apelirao na ŽO HDZa koji dvoji i odugovlači oko kandidata za župana da odabere Božidara Longina kao kandidata i nositelja HDZove liste za Županijsku skupštinu. Nema kandidata koji bolje odgovara habitusu HDZa od Božidara Longina, u cijeloj županiji pa i šire. Time bi ispunili moju najveću, goruću želju,  da se sučeljavamo u predizbornoj kampanji i još 4 godine nakon toga u županijskoj skupštini. 

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije, Marko Pupić-Bakrač. 





Related Articles

Back to top button