ZadarZadne-Izdvojeno

Mile Vukšić: Nije istina da mi je prijetio Ante Rubeša niti je intervenirala policija

imageNakon senzacionalne vijesti kako je Ante Rubeša, vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra i predsjednik Akcije Mladih napao, vrijeđao i prijetio zaposleniku gradske uprave, Mili Vukšiću, cijelu priču demantirao je sam Vukšić, ali i vijećnik Rubeša koji ne zna zašto i tko u medije plasira ovakve i slične laži. Dodao je i kako je Vukšić prema njemu bio izrazito neljubazan prilikom posjeta njegovom uredu u Gradu Zadru.

Evo što o navodnom incidentu kaže sam Vukšić:

– Taj gospodin mi nije prijetio niti me ono što je govorio uznemirilo. Da mi je prijetio, prijavio bih ga policiji. On je kao nelegitimni predstavnik gospodina Andrića došao u moj ured i ja nisam htio s njim razgovarati o slučaju jer Rubeša nema pravo govoriti u ime gospodina Andrića. Taj slučaj je trebao biti arhiviran još 2008., međutim, još uvijek nije.

Znači nije bilo prijetnji?

– Nije. Meni je isto kad je u prostoriji pas ili Rubeša. Ja i ne znam da je on Vijećnik u Gradskom vijeću – kazao ne vrlo neljubazni i nepristojni Vukšić u razgovoru za ZDNews.hr.

Ante Rubeša, s druge strane, tvrdi kako je djelatnik gradske uprave bio nepristojan i kako je on taj koji je napadnut.

– Još u studenom 2013., zajedno s gospodinom Andrićem, bio sam kod gospodina Mile u prostorijama Grada i malo je falilo da nas ne izbaci van. Isto je bilo i prošli tjedan kada je on mene verbalno napao, ali to sam i očekivao kada je u pitanju spomenuti gospodin, tako da tu i nema ništa novoga – kazao je Rubeša za ZDNews.hr.





Related Articles

Back to top button