ZadarZadne-Izdvojeno

Mirko Sičić: “Čuo sam od djelatnika u firmi da postoji zahtjev krim policije za dostavom dokumentacije”

visnjiksicic
Foto: 057info

Kao što je ZDNews.hr objavio u subotu 22. veljače 2013., Općinsko državno odvjetništvo u Zadru istražuje okolnosti vezane uz gradnju zatvorenog bazenskog plivališta na Višnjiku. Kako doznajemo od osobe bliske istrazi, ODO je još u prosincu prošle godine dalo nalog Odjelu gospodarskog kriminaliteta PU zadarske da prikupi i dostavi im kompletnu dokumentaciju vezanu za izgradnju cijelog kompleksa bazena i plivališta, a krim policija je isti zahtjev jučer proslijedila zadarskoj tvrtki Višnjik.

>>> Izjavu Živka Kolege, tadašnjeg gradonačelnika koji je (2004.) sudjelovao u realizaciji izgradnje spornog plivališta i cijelog kompleksa, možete pročitati ovdje.

Do današnjeg dana, aktualni direktor Višnjika, Dino Bailo, nije se službeno očitovao o ovom slučaju, pa smo odlučili nazvati njegovog zamjenika, Mirka Sičića koji je u razgovoru za ZDNews.hr potvrdio postojanje zahtjeva krim policije za dostavom dokumentacije vezane za izgradnju zatvorenog bazenskog plivališta.

– Aktualni direktor Višnjika, Dino Bailo jedini je upoznat s tim zahtjevom kojega spominjete. Osobno sam čuo o tome, ali nikakav dokument nisam vidio. Čuo sam od djelatnika u firmi da postoji zahtjev od strane krim policije. Nisam vidio nikakva priopćenja ni zahtjeve tako da o tome ne mogu govoriti. Dino je još uvijek aktualni direktor i mislim da je on jedina mjerodavna osoba s kojom možete razgovarati o toj temi. Također sam na vašem portalu pročitao vijest o tom slučaju i uz to što sam doznao u tvrtci, više detalja nemam.

Imate li podatak o tome je li dokumentacija koju je zatražio ODO dostavljena krim policiji?

– To jedino Dino može znati, ja to stvarno ne znam – kazao je za kraj razgovora Mirko Sičić, aktualni zamjenik direktora Višnjika, a od ponedjeljka – ‘event manager’.

A kako je do samog Baila teško doći, cijeli slučaj kratko je prokomentirao novi direktor, Denis Karlović koji napominje kako će Višnjik krim policiji dostaviti svu potrebnu dokumentaciju.

– Sve ono što krim policija bude zahtijevala mi moramo dostaviti. Osobno nisam detaljno upoznat sa slučajem, ali zasigurno ćemo postupiti po zakonu – kazao je kratko Denis Karlović, od ponedjeljka prvo lice Športsko rekreacijskog centra Višnjik.





Related Articles

Back to top button