IzdvojenoZadar

Nakon objave da Mitra Meštrović u torbi unosi bočice Pelinkovca u zgradu suda javio nam se glasnogovornik Josip Dušević: “Suci ne prolaze kroz detektor metala”

NESTAŠNA SUTKINJA

Nakon što smo objavili članak u kojemu smo opisali kako se sutkinja Općinskog suda u Zadru za vrijeme radnog vremena alkoholizira i popunjava rezervacije preko Airbnb aplikacije, na društvenim mrežama objavljeno je stotine komentara u kojima građani Zadra, ali i ostalih gradova i mjesta s pravom kritiziraju ovu pojavu nestašne sutkinje koja je i od ranije poznata po svojim kontroverzama.

“JEDNOM SE PIJANA SRUŠILA U NESVIJEST” – Sutkninja Mitra Meštrović ispijala pive i punila svoje apartmane za vrijeme radnog vremena. Glasnogovornik suda potvrdio: Taj dan nije bila na godišnjem ili bolovanju

‘Suci ne prolaze kroz detektor metala’

Glasnogovornik Općinskod suda u Zadru Josip Dušević u razgovoru za ZADAR News kazao je kako suci prilikom ulaska u zgradu suda ipak ne prolaze detektor metala pa tako u svojim torbama, baš kao što je prema našim izvorima napravila i sutkinja Mitra Meštrović, u svoju sudnicu mogu unositi alkohol. Ipak, Dušević napominje kako je pravosudni policajac koji bi mogao “od oka” procijeniti je li netko pijan ili nije.

– Koliko ja znam dosad nam se nije dešavalo da bi netko vidno pijan ulazio u zgradu suda. Suci ne prolaze kroz detektor metala, a pravosudni policajac je taj koji bi “od oka” mogao vidjeti i procijeniti djeluje li netko pijano ili ne. On je zadužen za održavanje reda u zgradi suda – govori nam Dušević.

U razgovoru za ZADAR News Dušević je još jednom potvrdio kako na dan 21. rujna 2023. godine sutkinja Mitra Meštrović nije bila ni na godišnjem ni na bolovanju. A kako se ista ponašala toga dana možete pročitati u spomenutom članku klikom na ovaj link.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button