IzdvojenoZadar

Nakon Vučetićeve izjave za ZADAR News Liburnija diže plaće vozačima

SDP PROTIV, VUČETIĆ ZA

Nakon što je predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić dao izjavu za ZADAR News u kojoj je rekao kako će na sjednici Gradskog vijeća glasati za jamstvo za kredit Liburniji u iznosu od 10 milijuna pod uvjetom da se vozačima podignu plaće, čini se kako su HDZ-ovci poslušali apel Vučetića koji se, za istaknuti je i to, po ovom pitanju očitovao jedino za ZADAR News i niti jedan drugi medij. 

Kako je dogovor postignut, a plaće vozačima će rasti, tako će i Vučetić, što nam je i potvrdio, glasati za odobrenje kreditnog jamstva.

– To je bio moj prijedlog koji sam iznio za ZARAR News i pri njemu ostajem – kazao nam je Vučetić. 

Radeta i SDP protiv jamstva, Vučetić za

Ovo će biti ujedno i prvi put, shodno najavama, da će Vučetić glasati suprotno od ostaka svog kluba vijećnika SDP-a čiji je član. Naime, kao što je već poznato, predsjednik kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Grada Zadra, Daniel Radeta javno je kazao kako SDP-ovci neće glasati za kreditno jamstvo jer smatraju da je kredit bespotreban i da se Liburnija godinama devastira i uništava. Hoće li se Radeta i SDP-ovci predomisliti nakon Vučetićevog stava koji je ostao isti od početka, ostaje nam za vidjeti. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button