IzdvojenoZadar

Nepismeni Rubeša javno napao koalicijskog partnera iz Centra Zdenka Jukića, ovaj ga ‘resetirao’ stručnim komentarom

PROPISNO SE OSRAMOTIO

Nakon što je vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zadra s Nezavisne liste Enija Meštrovića, Adela Frank na svom Facebooku objavila kolumnu magistra ekonomije, Zdenka Jukića koju je on dan ranije objavio na ZADAR Newsu, u komentare ispod objave javio se notorni vijećnik Akcije mladih, Ante Rubeša.

Osim što je napisao gramatički i pravopisno nepismen tekst, Jukića, koji je član koalicije Srcem za Zadar (šef je zadarskog ogranka stranke Centar, op.a.) je javno optužio da je nakon izbora tražio ono što ga ne pripada, što je notorna laž, a o čemu ZADAR News posjeduje obilatu dokumentaciju. Nakon što je vidio komentar, Jukić je reagirao na način da je hladno i brutalno odgovorio Rubeši i tako ga praktički politički ‘resetirao’ objasnivši mu što je u svojoj kolumni napisao.

Nepismeni Rubeša

Iako čisto sumnjamo da je Rubeša shvatio što je Jukić napisao u samoj kolumni, kasnije i u komentaru na Facebook stranici Adele Frank, ipak ostaje nada kako bi do svoje 40. godine života vijećnik Rubeša mogao postati, ako ništa, pismen. Jer, priznat ćete, ružno je vidjeti nepismen komentar nekoga tko u Gradskom vijeću predstavlja građane grada.

mag. oec Zdenko Jukić autor je gospodarskog programa koalicije Srcem za Zadar

Inače, Jukić je napisao kolumnu za ZADAR News kao odgovor na spletke i intrige Daniela Radete koji se u posljednje vrijeme na društvenim mrežama ponaša kao da mu je netko hakirao Facebook profil.
Također, u kontekstu cijele priče, za istaknuti je i bitan podatak kako je mag. oec. Zdenko Jukić napisao gotovo cijeli gospodarski program za koaliciju Srcem za Zadar.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button