IzdvojenoZadar

Novinar Hrvoje Bajlo objavio ulizivačku poruku koju mu je poslao Božidar Kalmeta: “Želim ti biti prijatelj”

BAJLO NIJE PRISTAO NI NA RUČAK

Novinar i glavni urednik ZADAR Newsa Hrvoje Bajlo objavio je na svom Facebooku SMS poruku koju mu je početkom 2018. poslao Božidar Kalmeta. 

Nudio mu je prijateljstvo i susrete na koje Bajko nije pristajao

U poruci Bajlu, Kalmeta piše kako će uskoro “realziriati onaj ručak” kojega je on zamislio s novinarom Bajlom. U nastavku nepismene SMS poruke Kalmeta se do kraja ponižava kazavši Bajlu da s njim želi biti prijatelj. Osim što Kalmeta krivo i paranoično konstatira kako je Bajlo u prijateljskim odnosima sa županom Longinom, poruku završava s rečenicom “javim ti se kad mi prođe gripa”.

Pet mjeseci nakon odbijanja susreta, pića i ručka Bajlu je slomljena ruka

Bajlo na poruku Kalmeti nije odgovorio i do susreta kojega je Kalmeta pokušao inscenirati tada nije došlo. 

Pet mjeseci kasnije, nakon što je Kalmeta s njim više puta pokušao stupiti u kontakt u jeku otkrivanja jedne od najvećih afera, one o luci Gaženica, nakon više novih neuspjelih pokušaja da Kalmeta s njim stupi u kontakt dogodilo se ono o čemu javnost već zna podosta – Kalmetin batinaš slomio je Bajlu ruku, nakon čega je dvaput osuđen na 10 mjeseci zatvora uvjetno o čemu je javnost već informirana. 

Hrvojevu Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

Kalmeta je Bajlu nudio i ručak

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru već 6 mjeseci ne dostavlja ni meni ni mom kolegi Domagoju Margetiću optužnicu koju su podigli protiv nas temeljem naredbe koju im je izdao šef zločinačkog klana Božidar Kalmeta.

Kalmetine sluge Darija Padovan Buškulić i jedna državna odvjetnica koja je radila na našem predmetu, a koja je u vezi s pravomoćno osuđivanim dilerom i osobom koja je u Carini dobila otkaz zbog kriminala, moraju znati da im plan neće uspjeti jer Domagoj i ja nisno počinili niti jedno kazneno djelo koje nam se stavlja na teret. 

Detalj: Kalmeta u nepismenom SMS-u kojega mi je poslao početkom 2018. tvrdi da mi želi biti prijatelj 😂

U daljnjem tekstu umišlja da sam ja prijatelj “s njegovim prijateljem Bobijem Longinom” iako Longin i ja nikad nismo bili frendovi. 

Ovu paranoičnu SMS poruku Kalmeta koji želi biti moj frend, poslao mi je nakon što sam, ako se dobro sjećam, izašao iz zgrade Zadarske županije, a bio sam u uredu Ante Župana. 

Međutim, Kalmeta kakav je, paranoid, ubrijao je film da sam se ja išao naći s Longinom i da kujemo plan protiv njega. Par minuta nakon što sam izašao iz zgrade dobio sam ovu SMS poruku 😅😅😅🤣🤣

Dakle, gospođo Darija Padovan Buškulić, konačno nam dostavite optužnicu pa da se mi očitujemo na sve vaše naručene nebuloze. Molim samo da sve bude po pravdi i pravici. 

PS. Kalmeti se nikad nije ostvarila želja da postanemo frendovi jer ja s takvim ljudima niti mogu niti želim prijateljevati. 

U nekom drugom javljanju bit će još poruka i poziva 🤦‍♂️





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button