IzdvojenoZadar

Očajni otac iz Zadra: “Centar za socijalnu skrb me maltretira i “voza” – dva mjeseca nisam vidio svoje dijete iako nemam nikakve zabrane”

KOGA ŠTITI CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB I ZAŠTO?

Centar za socijalnu skrb Zadar nepuna dva mjeseca izruguje se i nanosi neprocjenjivu štetu ocu maloljetnog djeteta koji više od 55 dana pokušava vidjeti svoje dijete, na koje ima pravo s obzirom na to da ne postoji apsolutno nikakva zapreka zadarskog CZSS. I dok čovjek koji nam se obratio svaki dan pokušava od CZSS dobiti odgovore na pitanja u kakvom stanju je njegovo dijete, od te institucije dobiva uglavnom nedorečene odgovore.

– Svaki dan zovem CZSS i objašnjavam im da skoro dva mjeseca nisam vidio svoje dijete. Nemam nikakvu zabranu niti mjeru zabrane približavanja bilo kome i ovo što mi radi majka moga dijeteta, ali i CZSS je nedopustivo. Samo želim vidjeti svoje dijete, a pošto znam da ne živi u baš najboljim uvjetima, a o tome sam isto izvijestio CZSS, oni opet nisu napravili ništa. Sve što od njih dobivam su lažna obećanja, a ja svoje dijete ne mogu vidjeti.

Teror koji proživljava Zadranin teško je opisiv riječima

Gospodina smo pitali je li pokušao doći do djeteta tako da kontaktira djetetovu majku, na što nam je potvrdno odgovorio.

– Majka moga dijeteta je nerazumna i s njom se ništa ne može dogovoriti, stalno laže i priča gluposti. Probao sam razgovarati i s njenom majkom, ali ništa nisam postigao. Više puta sam joj slao poruke da želim vidjeti svoje dijete, ali ona mi to ne omogućava. Zašto, ne nam – govori nam očajni roditelj i još jednom upozorava kako je CZSS detaljno upućen u njegov predmet i kako do danas nisu napravili apsolutno ništa kako bi otac, iako i u prisustvu člana CZSS konačno mogao vidjeti svoje dijete.

ZADAR News u posjedu je kompletne dokumentacije o predmetnom slučaju te ćemo, ako bude potrebno objaviti pune podatke, odnosno imena i prezimena ljudi u CZSS koji na ovaj način maltretiraju i doslovce “vozaju” očajnog oca koji svakim danom gubi strpljenje, a jedino što želi je vidjeti svoje dijete.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button