ZadarZadne-Izdvojeno

Od Bulevara do rotora na Putu Murvice do 1. lipnja

radovi__bulevar_1396337271Zadarska Vodoinstalacija koristi ljetno računanje vremena, odnosno produžen dan i intenzivno radi na ugradnji kolektora na drugom dijelu raskrižja Ulice Ante Starčević ali i spojne ceste prema Putu Murvice.

Iako je službeni rok završetka tih radova 1. lipnja, pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap vjeruje kako će se završiti i ranije posao na spoju druge i početku treće faze ugradnje kolektora visoke zone.

Treća faza nastavlja se u ulici Hrvoja Ćustića, koja neće biti laki zalogaj. Gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta, prema informaciji pročelnika Kasapa, potpisao je ugovor s izvođačima radova koji će početi u svibnju, da bi se okončali pred ljeto 2015. godine.

Najveći izazov tog cestovnog zahvata bit će izgradnja rotora na spoju Puta Murvice i Ulice Hrvoja Ćustića. Kako bi se uskladila simetrija potrebna za taj kružni tok, spojna cesta će se pomaknuti do trafike koja se nalazi ispred kuće od čijeg je vlasnika Grad otkupio taj dio zemljišta. Rotor na tom do sada opasnom i nepreglednom raskrižju trebao bi se izgraditi do 1. lipnja.





Related Articles

Back to top button