ZadarZadne-Izdvojeno

OPET CIRKUS – Verbalni obračun Rena Sinovčića i Marija Pešuta

IMG_5604Na sjednici Gradskog vijeća opet je bilo burno. Na konstataciju Rena Sinovčića kako pročelnika Marija Pešuta nikad nema u uredu, pročelnik je, na iznenađenje mnogih, Sinovčiću uzvratio vrlo žestoko.

– Pročelnika nema u svom uredu gotovo nikad. Sramota je to ovog grada jer kad je u pitanju zdravstvo i socijalnu skrb onda se treba drugačije postupati. Mi u redakciji svakodnevno primamo prijave od socijalno ugroženih ljudi, naprosto se ne možete braniti koliko toga ima. Isto je i sa pročelnikom za školstvo (Josom Nekićem, op.p) – kazao je Sinovčić.

Pešut mu nije ostao dužan.

– Na peškariji u biogradu prije rata su počeli problem, ali završit će se i oni. Ja sam ga potjerao s nogometa (Rena Sinovčića, op.p.) na grub način, ali to ne pomaže, on ne posustaje iako sam u više navrata tražio da se s tim prekine – tim riječima odgovorio je pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb, Mario Pešut na primjedbu vijećnika Rena Sinovčića kako Pešuta nikad nema u uredu kad ga traži najosjetljiviji sloj ljudi koje bi pročelnik trebao zastupati. Sinovčić je dodao i kako će dokumentaciju o neradu Pešuta i Nekića donijeti na sljedeću sjednicu Gradskog vijeća.

U sve se umiješao i gradonačelnik kazavši kako je Pešut jedan od najboljih pročelnika. Kazao je i kako ovakve rasprave nisu primjerene za govornicom vijeća.





Related Articles

Back to top button