IzdvojenoZadar

Ovako izgleda dvorana na Ravnicama: “Ovdje se igraju djeca dok mi po dvorani hvatamo štakore, pomozite nam”

KOTILIŠTE ŠTAKORA

Očajni djelatnici Javne ustanove Zadarski sport, odnosno ŠC Ravnice vidno uznemireni javili su se redakciji portala ZADAR News s novim zastrašujućim podacima o tome ksko se i na koji način upravlja s dvoranom na Ravnicama.

– Samo nekoliko metara od dvorane gdje školarci prakticiraju tjelesni odgoj nalazi se ova prostorija, odnosno bivša alatnica iz koje svakodnevno iskaču reprezentativni primjerci štakora koje onda spremaćice hvataju po dvorani i mame ih na ljepilo. Štakori ulaze i u kuhinju i kantinu. Ovo je strašno i ovakvim nedjelovanjem ravnatelja Jurice Dilbera svima nam je ugroženo zdravlje. Da stvar bude gora, ova prostorija nalazi se i svega nekoliko metara od njegovov ureda.

Djelatnici nam objašnjavaju i kako se ovakvim zanemarivanjem dvorane krši Statut Javne ustanove Zadarski sport.

– Jurica Dilber krši članak 40 Statuta Javne ustanove Zadarski sport u kojemu piše da ravnatelj mora poduzeti mjere za zaštitu i očuvanje okoliša. Također se krši i članak 8. u kojemu je opisano kako se trebaju održavati objekti Javne ustanove Zadarski sport. Pomozite nam. Nama nitko ne želi pomoći, a naše zdravlje i zdravlje svih korisnika Ravnica je ugroženo – govore nam očajni djelatnici Ravnica. 

Iako smo u više navrata polušali doći do samog Dilbera da objasni zbog čega su mu službene prostorije u ovako derutnom i po zdravlje korisnika opasnom stanju, do zaključka ovog članka on, ali ni resorna pročelnica Dina Bušić nisu nam se javili.
Ipak, šokantne fotografije govore puno više od bilo kakve izjave.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button