Pakoštane: Provalio u kamp kućicu i otuđio novac

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su tri teške krađe i četiri krađe. zabilježeno je sedam narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je četrnaest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok je devet  osoba lakše ozlijeđeno.

 

         Teška krađa

Jučer je u mjestu Pakoštane u autokampu nepoznati počinitelj provalio u kamp kućicu vl. 51-godišnjaka, drž. Nizozemske, te otuđio novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je u Viru, Sridnje kućice X ulica, nepoznati počinitelj ušao u apartman na katu kuće te otuđio je torbu sa novčanikom, osobnim dokumentima i novcem vl. 48-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta od desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Dana 20/21.07.12. godine u Sukošanu sa veza na mjesnoj rivi, nepoznati je počinitelj  otuđio brod marke „Kuster 15“ dužine 4,65 metara sa pripadajućim vanbrodskim motorom vl. 31-godišnjaka. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

       Krađa

Dana 20.07.12. god. u mjestu Zaton, nepoznati počinitelj je otuđio biciklu vl. 39-godišnjeg drž. Danske. Vlasniku je pričinjena šteta od desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je u mjestu Zaton na plaži nepoznati počinitelj otuđio mobitel “Iphone 4” vl. 18-godišnje drž. Danske. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.