IzdvojenoZadar

Paleka s našim novcima masno plaća besmislene sponzorirane oglase za koncet Rite Ore. O iznosima i dalje šuti

Kao što je ZADAR News danas objavio, karte za koncert Rite Ore slabo i gotovo nikako se prodaju. S druge pak strane, Turistička zajednica Grada Zadra odbila je portalu ZADAR News odgovoriti koliko našeg, dakle novca građana poreznih obveznika grada Zadra uložila u reklamiranje koncerta spomenute pjevačice.

Iako smo koliko toliko pristojan odgovor dobili od Denisa Karlovića, direktora Višnjika, Mario Paleka, direktor Turističke zajednice Grada Zadra nije htio odgovarati na naša pitanja, već nas je uputio na e-mail. Pitanja smo poslali, a odgovore nismo dobili.

Za vrijeme razgovora s Palekom, uglavnom smo s druge strane čuli odgovore “ne znam” i slično. Na kraju nam je, vrlo bezobrazno, poklopio slušalicu.

Bezobrazni Mario Paleka: “Ne znam ja ništa”

Kao što smo već pisali, kako bi provjerili je li točan podatak da će se Turistička zajednica Grada Zadra i Višnjik morati dodatno zadužiti kako bi pokrili dugove, odlučili smo kontaktirati čelne ljude te dvije organizacije. Prvi, Mario Paleka nije znao odgovoriti na naše pitanje koliko je novaca uloženo u kampanju putem Facebook stranice “Zadar.travel”. Nije znao ni ukupan broj podijeljenih/prodanih karata.

– Ja vam to ne znam, pošaljite nam upit e-mailom. Ne znam ni koliko smo novaca uložili u Facebook kampanju. Javite nam se e-mailom – kazao nam je Paleka.

Na naš dodatan upit može li nam išta odgovoriti telefonski, odgovoro je da ne može.

– Ma ne, ništa, ma ništa, samo e-mail – kazao nam je Paleka, da bi nakon toga vrlo drsko poklopio slušalicu.

S druge strane, direktor Višnjika nam se kulturno javio na telefon i ponudio neke odgovore.

– Prodaja ide. Građanstvo ćemo, baš kao što sam rekao na Gradskom vijeću, nakon koncerta informirati o cijeloj financijskoj konstrukciji projekta. To je sve što za sada mogu kazati – rekao nam je Karlović.





Related Articles

Back to top button