IzdvojenoZadar

Paviću je netko razbio auto, sad je ogorčen na “novinarske udruge” jer mu nitko nije stao u zaštitu

NETKO MU JE RAZBIO STAKLA NA AUTU

Franko Pavić, vlasnik radio postaje i bloga Antena Zadar požalio se svojim prijateljima na Facebooku kako mu je neko dan nakon objave članka na ZADAR Newsu, u kojemu smo objavili njegovo pismo Sudu časti HND-a u kojemu priznaje da je “rehabilitirana osoba” razbio osobni automobil.

Vlasnik zadarskog portala i radio postaje maloljetnom dječaku: “Kad ti dođe, zelim ga u usta”

Za one koji nisu dovoljno upoznati s temom, ZADAR News je u posljednje dvije godine objavio seriju članaka s materijalnim dokazima kako je Franko Pavić imao odnose s maloljetnim dječacima, a nekima je za seksualne usluge nudio i novce. Sve ovo i dalje je dostupno na ovoj poveznici i to je nešto što Pavić nikad dok je živ neće moći demantirati. Osim činjenice da ZADAR News u svojoj arhivi ima originalne poruke koje dokazuju ono o čemu smo pisali, za Pavića je najpogubnija činjenica ta što nam je jedan od tada maloljetnih dječaka, a danas punoljetna osoba potvrdio autentičnost svega što smo objavili.

>>> VIŠE O AFERI FRANKO PAVIĆ <<<

Pavić misli da novinari ne bi trebali pisati o njegovim odnosima s maloljetnim dječacima

U svom pismu Vijeću časti HND-a Pavić je između ostaloga, osim što je priznao da je “rehabilitirane”, ne navodeći o kojim “djelima” se radi napisao i kako je on “društvu platio svoj dug”.

“Novinari ne bi trebali prozivati i javno linčovati rehabilitirane osobe, osobe koje su društvu platile svoj dug i bile kažnjene za nedjela učinjena tijekom svog života, a posebice ne bi trebali biti prozivati nedužni građani, poslovni ljudi pa i novinari, protiv kojih ne postoji nikakva aktivna istraga, otvorena istraga ili bilo kakav predmet interesa pravosudnih tijela RH. Nije mi poznat konkretan motiv cijelog ovog linča, no razvidno je kako se njegovim nastavljanjem povlači cijeli niz poslovnih i privatnih gubitaka, pa molim ovo Vijeće da učini sve što je u njegovoj mogućnosti da se ovakav linč prekine”, piše Pavić u svom pismu HND-ovom Vijeću časti.

Zadarski Općinski i Županijski sud ZADAR Newsu nisu odgovorili o kojim nedjelima se radi kada je u pitanju Pavićeva rehabilitacija, ali ono što je frapantno nakon svega jest činjenica da Pavić u svojoj Facebook objavi traži zaštitu novinarskih društava i udruga optužujući ih da šute.

Odbačena kaznena prijava protiv Franka Pavića iako je maloljetnim dječacima slao poruke “da ga želi u usta kad im dođe” i slične gadarije

Dječak iz spisa o Franku Paviću: Policija me nikad nije ispitala, kako je onda moguće da je prijava odbačena?

Pavić javno napada novinarske udruge, objavu mu lajkala članica Reformista, Vlasta Mišurac

“Jutro nakon, stakla i dalje nema, a gorčina raste. Gdje su sad razne udruge novinara, pijanica i ostalih doušnika bolesnih umova. Spavate, na godišnjem ste?”, piše Pavić koji je na svom profilu objavio dvije fotografije razbijenog automobila.

Osim napada na Pavića, da ga nitko nije shvatio ozbiljno nakon svega potvrđuje i činjenica kako mu je objavu “lajkalo” svega osmero Facebook korisnika, od čega se za minimalno dva zna da su lažni profili. Među osobama koja je lajkala Pavićevu objavu i to sa začuđenim emotikonom je i članica Mjesnog odbora Poluotok i članica Reformista Vlasta Mišurac.

 

>>> VIŠE O AFERI FRANKO PAVIĆ <<<





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button