ZADAR SportZadne-Izdvojeno

PK Jadera: Završen tečaj obuke neplivača

06 OBUKA“Završio je još jedan tečaj obuke neplivača. U ovom terminu bilo je uključeno 21 djete, a bili su podijeljeni u dvije grupe. Tečaj je trajao 15 radnih dana nakon čega su naši mali plivači svojim instruktorima i roditeljima pokazali su što su naučili u protekla tri tjedna. Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klubskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu. Dan nakon provjere na obuku su krenule još dvije grupe dok za slijedeći tečaj još uvijek primamo prijave. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na jedan od naših kontakt brojeva ili na e-mail.

Fotografije sa obuke, demonstracije i dodjele diploma možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Djeca koja su završila program: Filip Bilokapić, Antonio Bulić, Matej Bumbar, Mia Burčul, Mia Kadić, Cvita Kosović, Noa Kratki, Ivan Lisica, Lara Lukin, Lilian Lukin, Marta Lukin, Katarina Madžar , Antonio Matek, Lovre Olić, Roko Pavlović, Emilio Pucar, Karla Skračić, Anton Sokol, Noa Stipić, Roko Viduka, David Vujević.” – stoji u tekstu PK Jadera.

TRENERI PROGRAMA: Vitomir Burčul, prof.
Ante Džaja, prof
Marijan Čulina, prof





Related Articles

Back to top button