IzdvojenoZadar

Povijest svinjskog parkiranja: Livaković je 2012. zagradio prolaz invalidima i prošao bez kazne, baš kao i prije nekoliko dana

BEZ REAKCIJE POLICIJE

Vijest da je čovjek kojega USKOK tereti da je bio dio zločinačkog klana i nekadašnji državni tajnik Zdravko Livaković parkirao automobil u strogo zabranjenoj zoni na Muraju i da se pritom koristi daljinskim za spuštanje stupića, koje inače koriste isključivo hitna pomoć i vatrogasci dobro je odjeknula u zadarskoj javnosti.

Osim brojnih komentara po društvenim mrežama u kojima su Zadrani izrazili gađenje i zgražanje činjenicom da su Božidar Kalmeta i Branko Dukić omogućili Livakoviću slobodno marširanje po Muraju, doznajemo da ni zadarska policija, unatoč objavljenim fotografijama nije Livakoviću napisala kaznu.

“Oporba ne postoji i svi se prave da se ovakve stvari ne događaju. Radeti su bila puna usta parkinga na Poluotoku pa je na kraju glasao za HDZ-ov proračun i zaboravio na mještane Poluotoka”

– Ser** se na sve one koji su mu dali daljinski da uopće može doći do tamo i parkirati se gdje poželi. Kao da mu je to ćaćino. A gdje je reakcija oporbe? Koje oporbe? Zadar nema oporbu. To vam je bagra sve. Svi su oni isti. Ne očekujem da će se išta riješiti s ovim što ste objavili. Pa vidite da se taj lik parkira na trotoare i zagrađuje prolaz invalidima. I to je bilo prije 10 godine i nikom ništa. Ni kazne, ni upozorenja. Radeta je godinama upozoravao na problem parkinga na Poluotoku i sad otkako je s HDZ-om izglasao proračun više ga nema čuti. Zaboravio je na nas. Strašno i tužno, ali valja na to podsjećati – govori nam ogorčeni čitatelj koji nam je ustupio fotografije s Muraja koje smo objavili prije nekoliko dana.

Policija mu nije napisala kaznu unatoč parkiranju u strogo zabranjenoj zoni na Muraju

Nije zgorega ponoviti kako Livakoviću ovo nije prvi put da se bahati i ruga s građanima Zadra, a posebno s onima koji žive na Poluotoku, imaju svoje stanove i ne mogu pronaći parking. Naime, još 2014. godine Livaković je na gotovo identičnom mjestu parkirao automobil Audi S5 zbog čega mu je policija napisala kaznu od 300 kuna.

KAZNA SAMO 300 KN!? – Pogledajte kako se Zdravko Livaković bahati s “bratovim” automobilom

Davne 2012. zagradio prolaz za invalide, policija mu ni tada nije napisala kaznu

U prosincu 2012. godine Livaković se parkirao na trotoar kod Čistoće i tako prema pisanju portala Zadardanas okupirao trotoar čime je ujedno zagradio i prolaz za invalide. Ni tada ga zadarska policija nije kaznila iako je patrola, kako je prije više od 10 godina pisao Zadardanas, prošla pored Livakovićevog vozila.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button