Prkačin nokautirao Sinišu Kelečevića

Tek nešto više od tjedan dana prošlo je od okršaja predsjednika Cibone Zdenka Antunovića i Ace Petrovića tijekom juniorskog finala, a novi je skandal potresao klub iz Savske. U pitanju su i ovog puta bili stari dugovi.

Incident u kojem je šakom u glavu sportski direktor Cibone Nikša Prkačin udario Sinišu Kelečevića dogodio se ispred Doma sportova pred očima brojnih gledatelja koji su napuštali dvoranu nakon utakmice. Kelečević je nakon primljenog udarca ostao ležati na podu dvadesetak minuta, pričekavši okrvaljenog nosa i pri svijesti dolazak hitne pomoći i policije.

Kelečević se inače brine o karijeri Gorana Vrbanca, bivšeg igrača Cibone (sada u Zadru), koji je prije nekog vremena zbog neisplaćenih dugovanja blokirao klupski račun.

Ne tako davno Prkačin i Kelečević već su imali jedan (verbalni) okršaj u Zadru. Prkačin se tada, revoltiran isključenjem, umalo fizički sukobio s zadarskim navijačima. Kelečević ga je tada navodno provocirao, a sportski direktor mu nije zaboravio to što ga je gađao kokicama.