Provalio u četiri osobna automobila i otuđio CD playere

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su tri teške krađe, dvije krađe i šest narušavanja narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je devet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila teške i dvije osobe lake tjelesne ozljede.

  Teška krađa

            Prošle noći u Zadru ulica Biogradska cesta, nepoznati počinitelj je provalio u četiri osobna automobila zadarskioh registarskih oznaka različitih vlasnika, iz kojih je otuđio radio-CD uređaje, pričinivši ukupnu materijalnu štetu od više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

      Jučer ujutro u Zadru ulica Ravnice, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil “Škoda fabia” vlasništvo 58-godišnjaka, iz kojeg je otuđio audio radio-CD i jednu majicu, pričinivši štetu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.  

 

            Prošle noći u Nadinu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovite robe iz koje je otuđio veću količinu cigareta. Policijski službenici su u blizini pronašli osobni automobil u kojem se nalazio provalnički alat i otuđene cigarete, a nedugo nakon toga zatečen je i 24-godišnjak nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje kojim mu je teška krađa dokazana. Protiv navedenog državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava.