IzdvojenoZadar

Redar Ledane pokušao nam je zabraniti ulaz u Perivoj kraljice Jelene. Mi smo prošli, ali ljudi koji su bili iza nas nisu

SAMOVOLJA NA JAVNOJ POVRŠINI

Nakon incidenta koji je rezultirao smrću još jednog mladića, novinar portala ZADAR News ušao je u društvu još jedne osobe u Perivoj kraljice Jelene u kasnim noćnim satima proteklog vikenda. Međutim, na ulazu ga je dočekao redar i pitao gdje će, kazavši kako se radi o privatnom posjedu i kako “ne može proći dalje”.

Uslijedio je odgovor novinara: “Ovo nije privatni posjed, ovo je Perivoj kraljice Jelene Madijevke. Ne idem u vaš klub Ledana, već se idem prošetati po javnoj površini, odmaknite se od mene”. Nakon toga redar je shvatio da ima posla s novinarom te mu je, nakon što je ovaj već prošao, dobacio: “možete slobodno proći”. 

Redar Ledane pokušao je novinaru zabraniti ulaz u Perivoj kraljice Jelene

Kako smo već prošli, odnosno nismo stali na “ulazu”, redaru smo odgovorili da nema pravo braniti ljudima da slobodno šeću Perivojem. Nakon toga nije imao primjedbi, ali je i dalje nastavio gnjaviti sve one koji su pokušali mirno proći kroz Perivoj kraljice Jelene Madijevke.

Isti redar, nakon što smo slobodno prošli druge ljude nije puštao u Perivoj kraljice Jelene

Do kad će gradske vlasti tolerirati samovolju i maltretiranje od strane vlasnika Ledane, nije poznato.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button