IzdvojenoZadar

‘Robertino Dujela želi zamijeniti Antu Babića na čelu stožera Civilne zaštite’

Robertino Dujela, pročelnik zasužen za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša u Gradu Zadru, svim silama se trudi da načelnik stožera Civilne zaštite Grada Zadra više ne bude Antu Babića – doznaje ZADAR News od izvora iz HDZ-a. 

Mate Lukić: “Nisam kršio epidemiološke mjere, u klub Amnezija nisam ušao, to ću i dokazati”

Njihov navodni sukob seže još u 2017. kada je Dujela očekivao da ga Dukić predloži vrhu stranke za svog zamjenika, međutim, Babić je tada imao puno jače “konja” za lobiranje, navodi naš izvor.

‘Dujela i Babić se ne vole’

– Babić je imao svog osobnog prijatelja Božidara Kalmetu koji ga je i postavio na funkciju zamjenika gradonačelnika, pa ga je shodno funkciji po službenoj dužnosti dopala i funkcija načelnika stožera Civilne zaštite – kaže nam izvor iz HDZ-a jako dobro upućen u zbivanja vezana za stranku.

– Opće je poznato kako se Dujela i Babić ne trpe, stoga ne čudi to što Dujela koristi svoje resurse i utjecaj koji ima kod gradonačelnika Branka Dukića da ovaj što prije smijeni načetog Antu Babića s čela Civilne zaštite – za kraj će naš izvor.

Snimke je u javnost pustila jedna mlada HDZ-ovka koja nije ušla u Gradsko vijeće

Inače, za podsjetiti je kako je do cijele krize oko Civilne zaštite došlo nakon što je ZADAR News objavio ekskluzivni video i fotografije na kojima se vidi kako Ante Babić, Božidar Kalmeta, Branko Dukić, Božidar Longin, Šime Vicković i ostali HDZ-ovi koalicijski partneri i krše epidemiološke mjere. Prema informacijama s kojima raspolaže ZADAR News, kompromitirajuće video snimke i fotografije HDZ-ovaca koji krše epidemiološke mjere u javnost je preko svog Instagrama pustila jedna mlađa HDZ-ovka koja je bila kandidatkinja na listi za Gradsko vijeće, ali u isto nije ušla.

Prema neslužbenim informacijama, Babić bi, ako sam ne odstupi, s funkcije trebao biti smijenjen u ponedjeljak. A hoće li ga Dujela naslijediti na navedenoj funkciji, još uvijek se ne zna.

Foto: 057info





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button