SDP i Ivo Bilić prikupljali potpise; Jakovina: Zadar je iznimno perspektivan grad

U sklopu sajma zdrave hrane i tradicijskih proizvoda koji se danas održao na Narodnom trgu, manifestaciju “Dani sunca” posjetio je i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina.

Osim obilaska štandova i razgovora s izlagačima, ministar Jakovina je svojim dolaskom dao podršku Ivi Biliću, SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Zadra, koji je u neposrednoj blizini sajma prikupljao potpise građana koji podržavaju njegovu kandidaturu. Vidno zadovoljan tradicijski proizvedenom hranom i pićem, uljem, ljekovitim biljem i biljnim preparatima, proizvodima s područja aromaterapije, te umjetničkim i zanatskim proizvodima, Jakovina se pridružio stranačkim kolegama na čelu s Ingrid Antičević Marinović i Ivom Bilićem, gdje nam je ujedno dao kratku izjavu.

– Proizvođači se moraju probijati na nove načine, više ne govorimo, da se tako izrazim, o priprostim seljacima, danas je bitno puno više napraviti za plasman proizvoda na tržište, i kako vidim, ovdje u Zadru je očigledan napredak. Zadar je prekrasan grad s puno potencijala, što je uvelike značajno zbog skorog ulaska na europsko tržište, govori Jakovina.