IzdvojenoVijesti

Šeik iz Dubaija poslao privatni avion po Mladena Grdovića. Zadarska legenda u Abu Dhabiju družila se s Michelom Salgadom

FORMULA 1

Mladen Grdović pojavio se u blizini Vatrenih, hoće li doći i u Dohu? Druži se s Michelom Salgadom, nekadašnjim kapetanom Reala koji je deset godina nosio dres kraljevskog kluba kao desni bek, pišu Sportske novosti. 

U nedjelju navečer javili su se Luki Modriću iz Dubaija. U video poruci Grdović i Salgado iz taksija poručili su kapetanu Vatrenih:

– Evo ja i Salgado, zvijezda Reala. Luka Modrić ciao – govori Grdović, na što Salgadu dodaje:

-Volim Luku, on je moj prijatelj. Luka… svi navijači Real Madrida vole Luku.

Zadarska glazbena legenda pratio je Vatrene do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, i sada se na YouTubeu može pogledati video fešte u taboru hrvatske reprezentacije kad se popeo na stol u slavlju plasmana u finale Svjetskog prvenstva. Tada je stigao na poziva igrača koji su htjeli baš njega, a prijatelj je s Modrićem.

Grdović je sad sletio u Dubai, prije toga bio je na Formuli 1 u Abu Dhabiju, šeik iz Emirata poslao je po njega privatni zrakoplov te je u nedjelju održao koncert u Dubaiju. Kamo će dalje? Doha nije daleko. Ako ne dođe na Maroko, možda kasnije? Grdović i Salgado poželjeli su Modriću uspješno Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button